MSC SEASIDE - Croazieră Individuală Caraibe II

Date de plecare: 9, 23 Mar 2024

 
De la
 
1443
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în CARAIBE II

Tărâmuri de vis!

 

Ești mereu conectat la ora insulei într-o croazieră în Caraibe!

 

Nu există nicio îndoială că zona Caraibelor se numără printre cele mai frumoase și fascinante zone de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită! 

 

 Despre nava MSC SEASIDE

 

 

MSC Seaside rescrie regulile de design ale navelor de croazieră, combinând zonele interioare și exterioare pentru a vă conecta cu marea ca niciodată. Situată chiar la nivelul punții 8, se află o promenadă unică pe malul mării, străjuită de locuri pentru a servi ceva, a face cumpărături, a înota și a face plajă. Vă puteți bucura, de asemenea, de priveliști superbe de pe cele două pasarele cu podea de sticlă și de la lifturile panoramice.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Promenadă pe malul mării. Waterfront Boardwalk este perfectă pentru o plimbare relaxantă, devenind la un moment dat o pasarelă de sticlă de unde vă puteți bucura de o priveliște uluitoare asupra mării. Waterfront Boardwalk oferă acces la o mare varietate de restaurante, baruri și alte locuri de relaxare.

Piscina Miami Beach. Piscina unică Miami Beach de pe puntea 16 oferă priveliști impresionante la mare și, bineînțeles, mult spațiu pentru a face plajă, datorită șezlongurilor inovatoare special concepute pentru a le oferi oaspeților șansa de a sta aproape de piscină ca niciodată până acum.

Piscina South Beach. Pentru a se apropia și mai mult de mare în timp ce se bronzează, oaspeții se pot întinde lângă eleganta piscină South Beach Pool, situată în partea din spate a navei, pe puntea 7. Iar pentru o priveliște uimitoare, fă o plimbare cu cele două lifturi panoramice care o conectează la puntea superioară.

Atriumul de patru etaje.  Atriumul cu pereți de sticlă pe mai multe niveluri se întinde pe patru punți, creând un loc cu o atmosferă aparte unde oaspeții se pot bucura de divertisment live și de priveliști panoramice. Cele două pasarele cu podea de sticlă din afara atriumului oferă turiștilor o priveliște uluitoare în jos.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Seaside oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Fort de France, Martinique - Istorie franceză, frumusețe naturală și rom. Datorită în mare parte influențelor sale franceze și vest-indiene, Martinica, o insulă montană luxuriantă din Antilele Mici, cu vulcanul adormit Mount Pelée în fundal, emană un aer cosmopolit, cu o scenă culinară și culturală sofisticată, care atrage călătorii nu numai către minunile sale naturale, golfurile și plajele frumoase, ci și către inima sa, Fort-de-France, capitala. În timp ce franceza este limba oficială, majoritatea locuitorilor insulei vorbesc și creola antileană. Ca parte a Uniunii Europene, insula folosește euro ca monedă.

La sosirea cu o croazieră MSC în Fort-de-France, dealurile sale abrupte, arhitectura colonială colorată, balcoanele ornamentate și florile tropicale se remarcă imediat. Rezervați o excursie MSC la Catedrala Balata, o replică în miniatură a Sacré-Coeur din Montmartre, Paris, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra Fort-de-France și a golfului.

 

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe - Notele și aromele insuleiUna dintre amintirile pe care le păstrează mulți dintre vizitatorii din Pointe-à-Pitre în Guadelupa sunt aromele și sunetele numeroaselor sale piețe mici. De exemplu, Piața Centrală, numită și Piața Saint Antoine, situată în în plin centrul orașului; Piața de flori din Piața Gourbeyre, în fața Bisericii Sfântul Petru și Sfântul Pavel; Piața din portul Keruland de pe Marea Caraibelor, chiar în fața vasului de croazieră MSC.

O vizită în Parcul Național din Guadelupa, desemnat Rezervație Mondială a Biosferei de către UNESCO, vă va lăsa, de asemenea, o amintire profundă. Situat în sudul Basse-Terre, parcul deține una dintre cele mai frumoase păduri din Antile, la care se poate ajunge urmând Route de l'Habituée, care taie parcul în două.

În continuare, poți face o excursie la vulcanul Soufrière și la cele trei cascade din Carbet, aflate în apropiere. A doua cascadă este cea mai accesibilă. Cu o înălțime de 110 metri, poate fi admirată de pe un pod suspendat. Dacă te interesează siturile arheologice din Basse-Terre, vizitează Roches Gravées (Stâncile gravate), situate în Trois-Rivières, în partea de sud a insulei; sau cele din Plessis, în nord. Sau poate preferi o excursie în rezervația geologică Désirade. Relicvele franceze pot fi admirate la Fort Delgres, construit în 1650 pentru a apăra Guadelupa de britanici.

 

Pasagerii unei croaziere MSC vor putea admira și Grădina Botanică Domaine de Valombreuse. Inserată între munte și mare, aceasta este o explozie de plante și flori tropicale, pe care doar câteva grădini din lume o pot egala. Pentru a gusta din plin din spiritul insulei, nu uita să vizitezi Musée du Rhum din Sainte-Rose în timpul debarcării pe insulă. Găzduit în distileria Reimonenq, acesta dezvăluie tehnicile și secretele fabricării romului. Poți vedea o serie de instrumente istorice folosite pentru tăierea, prelucrarea și transformarea trestiei de zahăr în rom, precum și obiecte și documente vechi.

 

Roseau, Rep. Dominicană - Unde natura domnește suprem. Descoperiți Roseau, capitala atractivă a Rep. Dominicane, care este accesibilă în întregime pe jos. Un avanpost francez fondat în secolul al XVI-lea, oferă peisaje captivante cu priveliști spectaculoase la Marea Caraibelor, grădini botanice, arhitectură în stil colonial și impresionanta catedrală St. Patrick, toate acestea merită explorate în această croazieră MSC Caraibe și Antile.

În Dominica, natura domnește. Numită insula celor 365 de râuri, sunetul apei este aproape omniprezent, începând cu izvoarele termale din jurul Roseau. Luxuriantă în vegetație, originea vulcanică a insulei a creat cascade, râuri și bălți cu apă fierbinte bogată în minerale care curg din adâncul pământului.

O excursie MSC care nu trebuie ratată este Hibiscus Falls, cu o cascadă încântătoare și o piscină frumoasă, unde puteți face o baie în mijlocul unei naturi care vă taie respirația. De acolo, turul dvs. continuă prin rezervația centrală de pădure tropicală până la satul ecologic Hibiscus, urmat de o experiență de plimbare cu tubulatura pe râu prin unele dintre ultimele și singurele teritorii rămase ale indienilor Carib. Sau faceți o drumeție ghidată prin pădurea tropicală până la Emerald Pool, o cascadă și o piscină rafinată care se numără printre bijuteriile preferate ale Dominicăi.

Pentru o altă minune naturală, faceți o excursie cu MSC la impresionanta Gura Titou, o crăpătură naturală în munte care aruncă apă caldă și rece în același timp. În defileu au fost filmate și scene din "Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort". Apoi, la Wotten Waven, relaxați-vă în izvoarele termale naturale. O înmuiere terapeutică îndelungată în apele bogate în minerale vă va lăsa o senzație de întinerire.

Căutați ceva offshore? Dominica este cunoscută pentru observarea balenelor și a delfinilor. Urcați-vă la bordul unui catamaran într-o excursie MSC pentru a avea șansa de a vedea un delfin, o balenă pilot sau o balenă cu cocoașă uriașă. Sau atingeți un vulcan viu în timp ce faceți snorkeling deasupra lui în rezervația marină, simțind căldura sulfului care scapă din fundul mării de dedesubt.

 

Philipsburg, St. Maarten - O insulă, două națiuni. Oferind unele dintre cele mai frumoase priveliști din toate insulele Caraibe, St. Maarten este cea mai mică insulă locuită din lume, împărțită între două națiuni - Franța în nord și Olanda în sud. Supranumită adevăratul creuzet al Caraibelor, insula de 37 de mile pătrate găzduiește oameni de 47 de naționalități diferite și peste 400 de restaurante, cu o varietate extrem de mare de bucătării.

Insula are, de asemenea, două capitale: Philipsburg, în partea olandeză, și Marigot, în partea franceză. Ajungând într-o croazieră MSC spre St. Maarten, explorați modul în care cele două culturi și-au îmbinat caracterele foarte distincte în cadrul uneia dintre excursiile MSC.

Croaziera dvs. în St. Maarten va acosta în Philipsburg, fondat în 1763 de John Philips, un căpitan scoțian din marina olandeză. Philipsburg, cu casele sale antonesciene în culori pastelate, este cunoscut pentru cumpărăturile duty-free de pe Front Street, pentru Marele iaz de sare, care a făcut ca insula să fie literalmente "în valoare de sare" și a atras atenția francezilor și pentru Fort Willem, construit în 1801, cu vederi magnifice asupra golfului și a insulelor din jur.

De acolo, mai multe excursii cu MSC vă vor duce cu mașina spre partea franceză a insulei pentru a cunoaște Marigot, inițial un sat de pescari situat pe o mlaștină, după care a fost numit, care a devenit capitală în timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea. Fortul Louis, care domină golful Marigot și Anguilla, a fost construit la sfârșitul secolului al XVIII-lea pentru a proteja de englezi depozitele de sare, cafea, trestie de zahăr și mai ales rom ale orașului. Astăzi, Marigot prezintă case pitorești, colorate, asemănătoare cu turtă dulce, bistrouri gustoase pe trotuar și o piață pe malul apei care vinde fructe și legume, condimente, carne locală și pește proaspăt de la colibe creole demne de explorat.

Pentru ceva special, petreceți o zi în partea olandeză a insulei, la plantația de zahăr restaurată de la Rockland Estate. Participați la o lecție de istorie la Muzeul Emilio Wilson, la o drumeție în natură și la o priveliște de 360 de grade de pe Sentry Hill și participați la o demonstrație practică de gătit preparate din bucătăria locală autentică, cu prânz la restaurantul Emilio's, într-o excursie MSC.

Tot la Rockland Estate, amatorii de senzații tari pot rezerva alte excursii MSC pe Flying Dutchman, o cursă rapidă și frenetică cu tiroliana, care vă va face să vă plimbați pe linie cu o viteză de până la 90 km pe oră. Urcați apoi cu telecabina Pirate Sky Ride înapoi în vârf până la Crow's Nest, unde mai multe platforme care înconjoară muntele oferă vederi panoramice asupra insulelor vecine Saba, Sint Eustatius, Saint Barthélemy și Anguilla. Apoi, plonjați în josul muntelui pe un tub interior Schooner Ride pe o pistă special amenajată.

 

St. John's, Antigua and Barbuda - O plajă pentru fiecare zi a anului. "O plajă pe zi", motto-ul din Antigua, se referă la cele 365 de plaje frumoase ale insulei, care sunt celebre, secrete sau chiar amplasate în cratere vulcanice. Există o plajă pentru fiecare stil de viață, pentru cei sociabili și pentru cei care caută singurătatea.

Când ajungi cu o croazieră MSC în portul St. John's, capitala și centrul comercial al Antigua și Barbuda, îmbrățișează casele pline de culoare vibrantă ale orașului, care datează din perioada colonială britanică, împreună cu turnurile albe baroce evocatoare ale Catedralei St. John's și cetățile Fort James și Barrington. Orașul cosmopolit și relaxat, cu un aer specific britanic, este renumit pentru cumpărăturile sale în buticuri de lux și centre comerciale de lux.

Dincolo de oraș, rezervați o excursie cu MSC la istoricul Nelson's Dockyard din English Harbour, dedicat amiralului Horatio Nelson, care a staționat în Indiile de Vest între 1784 și 1787. Șantierul naval, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO, este cel mai mare dintre parcurile naționale din Antigua și rămâne încă un șantier naval funcțional pentru numeroase iahturi și nave. Frumos restaurate, clădirile sale georgiene din lemn și piatră datează de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea. Între aprilie și începutul lunii mai, la Dockyard se desfășoară unele dintre cele mai importante regate de navigație din lume, cum ar fi Antigua Sailing Week. Excursia continuă cu vizitarea ruinelor emblematice de la Shirley Heights, care oferă priveliști uluitoare asupra English Harbour.

Dacă vă atrage o excursie în natură, mergeți la Stingray City pentru a înota sub prietenoasele raze sudice în apă cristalină. Sau descoperiți pădurea tropicală luxuriantă din Antigua dintr-o perspectivă de pasăre, în timp ce navigați prin vârful copacilor în cadrul unui tur ghidat al coronamentului, care vă va face să treceți peste un pod suspendat și să traversați tiroliene peste un defileu spectaculos.

 

Basseterre, St Kitts & Nevis - Frumusețe montană și batik colorat. O croazieră MSC către St. Kitts și Nevis vă va face cunoștință cu insulele vulcanice surori din Caraibe, care de peste 200 de ani sunt o destinație de primă clasă pentru turiștii de elită, iar în secolele XIX și XX au servit drept refugiu pentru nobilimea europeană.

Basseterre, fondată de francezi în 1625, a devenit capitala St. Kitts în 1727, când englezii au preluat insula. Aceasta a rămas sub dominație britanică până când insulele și-au declarat independența în 1983. De-a lungul istoriei îndelungate a orașului, Basseterre a fost afectat de dezastre naturale și conflicte; majoritatea clădirilor datează din a doua parte a anilor 1800. O vizită la cele două catedrale ale orașului, biserica anglicană St. George și catedrala catolică Immaculate Conception, îi atrage pe cei pasionați de istorie și arhitectură. Pe South Square Street, vizitați Casa Georgiană, unul dintre cele mai bine conservate exemple de arhitectură locală din secolul al XVIII-lea.

Plecând din Basseterre, faceți o plimbare panoramică cu mașina într-o excursie MSC în peninsula de sud-est, în drum spre o aventură cu caiacul. Opriți-vă la Timothy Hill pentru o priveliște de 360 de grade și o privire uimitoare a Atlanticului și a Caraibelor aproape una lângă alta, fiecare corp de apă cu un aspect distinct, separate de o limbă de pământ.

Dacă adrenalina vă potolește setea, faceți o excursie off-road în interiorul St. Kitts într-un Land Rover 4x4 special modificat pentru a explora pădurea tropicală luxuriantă și pentru a vedea maimuțe verzi și timide și alte specii exotice de floră și faună tropicală. Pe o proprietate privată situată în vârful unui munte, la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, bucurați-vă de priveliști uimitoare asupra pădurii.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Unde vei fi cazat – MSC Seaside, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 5-6 mp; unele cabine au balconul din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

 

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare 23 Mar 2024

 

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Sâmbătă

09/03/2024

Fort de France, Martinique

-

23:00

Duminică

10/03/2024

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

8:00

19:00

Luni

11/03/2024

Roseau, Rep. Dominicană

8:00

19:00

Marți

12/03/2024

Philipsburg, St. Maarten

8:00

19:00

Miercuri

13/03/2024

St. John's, Antigua and Barbuda

8:00

19:00

Joi

14/03/2024

Basseterre, St Kitts & Nevis

8:00

19:00

Vineri

15/03/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

16/03/2024

Fort de France, Martinique

7:00

-

 

 

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Seaside, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Seaside în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene, zona Caraibelor, consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422, https://www.mae.ro/travel-conditions/3738,

https://www.mae.ro/travel-conditions/48633, https://www.mae.ro/travel-conditions/48637

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seaside

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!