MSC SEASIDE - Croazieră Individuală Caraibe I

Date de plecare 2, 16 Mar 2024

 
De la
 
549
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ în CARAIBE I

 

Tărâmuri de vis!

 

Ești mereu conectat la ora insulei într-o croazieră în Caraibe!

 

Nu există nicio îndoială că zona Caraibelor se numără printre cele mai frumoase și fascinante zone de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită! 

 

 Despre nava MSC SEASIDE

 

 

MSC Seaside rescrie regulile de design ale navelor de croazieră, combinând zonele interioare și exterioare pentru a vă conecta cu marea ca niciodată. Situată chiar la nivelul punții 8, se află o promenadă unică pe malul mării, străjuită de locuri pentru a servi ceva, a face cumpărături, a înota și a face plajă. Vă puteți bucura, de asemenea, de priveliști superbe de pe cele două pasarele cu podea de sticlă și de la lifturile panoramice.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Promenadă pe malul mării. Waterfront Boardwalk este perfectă pentru o plimbare relaxantă, devenind la un moment dat o pasarelă de sticlă de unde vă puteți bucura de o priveliște uluitoare asupra mării. Waterfront Boardwalk oferă acces la o mare varietate de restaurante, baruri și alte locuri de relaxare.

Piscina Miami Beach. Piscina unică Miami Beach de pe puntea 16 oferă priveliști impresionante la mare și, bineînțeles, mult spațiu pentru a face plajă, datorită șezlongurilor inovatoare special concepute pentru a le oferi oaspeților șansa de a sta aproape de piscină ca niciodată până acum.

Piscina South Beach. Pentru a se apropia și mai mult de mare în timp ce se bronzează, oaspeții se pot întinde lângă eleganta piscină South Beach Pool, situată în partea din spate a navei, pe puntea 7. Iar pentru o priveliște uimitoare, fă o plimbare cu cele două lifturi panoramice care o conectează la puntea superioară.

Atriumul de patru etaje.  Atriumul cu pereți de sticlă pe mai multe niveluri se întinde pe patru punți, creând un loc cu o atmosferă aparte unde oaspeții se pot bucura de divertisment live și de priveliști panoramice. Cele două pasarele cu podea de sticlă din afara atriumului oferă turiștilor o priveliște uluitoare în jos.

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Seaside oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Fort de France, Martinique - Istorie franceză, frumusețe naturală și rom. Datorită în mare parte influențelor sale franceze și vest-indiene, Martinica, o insulă montană luxuriantă din Antilele Mici, cu vulcanul adormit Mount Pelée în fundal, emană un aer cosmopolit, cu o scenă culinară și culturală sofisticată, care atrage călătorii nu numai către minunile sale naturale, golfurile și plajele frumoase, ci și către inima sa, Fort-de-France, capitala. În timp ce franceza este limba oficială, majoritatea locuitorilor insulei vorbesc și creola antileană. Ca parte a Uniunii Europene, insula folosește euro ca monedă.

La sosirea cu o croazieră MSC în Fort-de-France, dealurile sale abrupte, arhitectura colonială colorată, balcoanele ornamentate și florile tropicale se remarcă imediat. Rezervați o excursie MSC la Catedrala Balata, o replică în miniatură a Sacré-Coeur din Montmartre, Paris, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra Fort-de-France și a golfului.

 

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe - Notele și aromele insulei. Una dintre amintirile pe care le păstrează mulți dintre vizitatorii din Pointe-à-Pitre în Guadelupa sunt aromele și sunetele numeroaselor sale piețe mici. De exemplu, Piața Centrală, numită și Piața Saint Antoine, situată în în plin centrul orașului; Piața de flori din Piața Gourbeyre, în fața Bisericii Sfântul Petru și Sfântul Pavel; Piața din portul Keruland de pe Marea Caraibelor, chiar în fața vasului de croazieră MSC.

O vizită în Parcul Național din Guadelupa, desemnat Rezervație Mondială a Biosferei de către UNESCO, vă va lăsa, de asemenea, o amintire profundă. Situat în sudul Basse-Terre, parcul deține una dintre cele mai frumoase păduri din Antile, la care se poate ajunge urmând Route de l'Habituée, care taie parcul în două.

În continuare, poți face o excursie la vulcanul Soufrière și la cele trei cascade din Carbet, aflate în apropiere. A doua cascadă este cea mai accesibilă. Cu o înălțime de 110 metri, poate fi admirată de pe un pod suspendat. Dacă te interesează siturile arheologice din Basse-Terre, vizitează Roches Gravées (Stâncile gravate), situate în Trois-Rivières, în partea de sud a insulei; sau cele din Plessis, în nord. Sau poate preferi o excursie în rezervația geologică Désirade. Relicvele franceze pot fi admirate la Fort Delgres, construit în 1650 pentru a apăra Guadelupa de britanici.

Pasagerii unei croaziere MSC vor putea admira și Grădina Botanică Domaine de Valombreuse. Inserată între munte și mare, aceasta este o explozie de plante și flori tropicale, pe care doar câteva grădini din lume o pot egala. Pentru a gusta din plin din spiritul insulei, nu uita să vizitezi Musée du Rhum din Sainte-Rose în timpul debarcării pe insulă. Găzduit în distileria Reimonenq, acesta dezvăluie tehnicile și secretele fabricării romului. Poți vedea o serie de instrumente istorice folosite pentru tăierea, prelucrarea și transformarea trestiei de zahăr în rom, precum și obiecte și documente vechi.

 

Castries, Saint Lucia - Frumusețe care îți taie respirația. Călătoriți spre St Lucia, în Antilele Mici, pentru a vedea plaje magnifice cu nisip alb, păduri tropicale luxuriante și prețioșii Pitons, spectaculoase vârfuri vulcanice gemene care sunt situri protejate din Patrimoniul Mondial UNESCO și simboluri pe steagul națiunii. Fondată inițial de francezi în 1664, St Lucia a trecut de atâtea ori de la conducerea franceză la cea britanică de-a lungul anilor, încât a fost numită "Elena din Indiile de Vest", până când britanicii au preluat controlul definitiv în 1814. De la arhitectură la bucătărie, veți găsi încă indicii ale moștenirii de inspirație franceză și britanică pe întreaga insulă, care și-a declarat independența în 1979. Acest lucru este deosebit de evident în Castries, capitala sa.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Bridgetown, Barbados - Farmec colonial și minuni naturale. Când ajungeți în Barbados cu o croazieră MSC, începe explorarea cu capitala, Bridgetown. Printre numeroasele atracții din acest mic oraș din Caraibe, fă o pauză pentru a admira numeroasele sale clădiri coloniale, clădirea Parlamentului și statuia Lordului Nelson din ceea ce astăzi se numește Piața Eroilor Naționali.

Barbados păstrează ceva din atmosfera britanică: toponimele, cricketul, cursele de cai și polo, bisericile parohiale anglicane și chiar un district colinar cunoscut sub numele de Scoția. Dar caracterul britanic poate fi exagerat, pentru că aceasta este o țară distinctă a Indiilor de Vest, acoperită de un mozaic de câmpuri de trestie de zahăr și presărată cu mici magazine de rom.

Zona istorică Garrison, un sit din Patrimoniului Mondial UNESCO, cu clădiri magnifice din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, este o oprire obligatorie și prezintă una dintre cele mai frumoase colecții de tunuri din lume. Aceasta include, de asemenea, Casa George Washington, unde patriotul american și-a petrecut șase săptămâni din viață.

 

Kingstown, St Vincent & The Grenadines - Un arhipelag de o frumusețe naturală de neegalat. Cu porturi pline de iahturi, plaje uimitoare, fundaluri vulcanice și ape cristaline turcoaz, este ușor de înțeles de ce frumusețea naturală de neegalat din St. Vincent și Grenadine a fost mult timp un punct de atracție pentru marinari, aventurieri și pentru cei bogați și faimoși și de ce a fost aleasă ca loc principal de filmare pentru trilogia "Pirații din Caraibe". Situat în Antilele Mici, arhipelagul Saint Vincent și Grenadine cuprinde 32 de insule și insulițe, dintre care doar 9 sunt locuite. În St. Vincent, cea mai mare insulă din lanț, se află capitala Kingstown. La sosirea în Kingstown, vizitați Fort Charlotte, o garnizoană britanică numită în onoarea soției regelui George al III-lea, construită în 1806 și care a găzduit 600 de soldați în perioada sa de glorie. Aproximativ 30 de tunuri sunt vizibile și astăzi în fort, care expune o serie de picturi care prezintă istoria poporului negru Carib. Din vârful său, bucurați-vă de priveliști fantastice asupra arhipelagului; într-o zi senină, Grenada poate fi văzută la 90 de mile spre sud, cu un binoclu.

 

Saint George, Grenada - Unde aerul e parfumat cu mirodenii. Parfumuri de mirodenii precum cuișoare, scorțișoară și nucșoară plutesc în aer în timp ce ajungeți cu croaziera MSC la St. George's, capitala insulei Grenada. Supranumită "Insula mirodeniilor" pentru agricultura sa, simbolul Grenadei este nucșoara, cel mai faimos produs al insulei, care apare și pe steagul națiunii. Colonizată inițial de francezi în anii 1600, care au exterminat populațiile indigene Carib în timpul conflictelor, Grenada a fost capturată de britanici în 1762 și a rămas sub dominație britanică până la independența sa în 1974.

St. George's oferă multe atracții, începând cu priveliștile sale frumoase, grădinile botanice, parcurile și plajele paradisiace, mai ales plaja Grand Anse din apropiere. Începe călătoria cu o plimbare cu ghid în cadrul unei excursii MSC prin labirintul de străzi sinuoase ale capitalei, de la Carenage, portul în formă de potcoavă, cu promenada sa animată de pe malul apei. Admiri casele creole pitorești din secolul al XIX-lea, în culori pastelate, din cărămidă și piatră, cu acoperișuri din țiglă roșie realizate din balastul navelor.

 

Unde vei fi cazat – MSC Seaside, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-15

 

Suprafață de aproximativ 14 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 5-6 mp; unele cabine au balconul din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru data de plecare 16 Mar 2024

 

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Sâmbătă

02/03/2024

Fort de France, Martinique

-

23:00

Duminică

03/03/2024

Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

8:00

19:00

Luni

04/03/2024

Castries, Saint Lucia

8:00

19:00

Marți

05/03/2024

Bridgetown, Barbados

7:00

21:00

Miercuri

06/03/2024

zi de navigare pe mare

-

-

Joi

07/03/2024

Kingstown, St Vincent & The Grenadines

8:00

19:00

Vineri

08/03/2024

Saint George, Grenada

8:00

19:00

Sâmbătă

09/03/2024

Fort de France, Martinique

7:00

-

 

 PREȚ CROAZIERĂ

 

Prețuri începând cu 549 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC SEASIDE, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·     Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·    Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC SEASIDE în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·      Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

 

Tarife reduse - la cerere

 

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare în caz de anulare a rezervării*:

·        75 EUR taxă de procesare și returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru transportul aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene, zona Caraibelor, consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/48635, https://www.mae.ro/travel-conditions/48635, https://www.mae.ro/travel-conditions/59904

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seaside

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!