MSC SEASHORE - Croazieră Individuală Americi & Bahamas I

Data de plecare: 31 Mar 2024

 
De la
 
1948
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ AMERICI & BAHAMAS I

Nu numai o ieșire din cotidian, ci o experiență magnifică!

 

Ești mereu conectat la ora insulei într-o croazieră în Bahamas!

 

Nu există nicio îndoială că zona insulară a Americii Centrale se numără printre cele mai frumoase și fascinante destinații de pe glob - un tărâm de vis pentru turiștii care doresc să se relaxeze în decoruri magnifice, înconjurați de întinderi lungi de plaje cu nisip alb, palmieri, fructe exotice, recife de corali pline de pești tropicali și o mare turcoaz nesfârșită! Întinzându-se pe o suprafață de peste 160.000 de kilometri pătrați de ocean strălucitor, insulele din Bahamas sunt o minune ecologică, având cea mai limpede apă de pe pământ, cer însorit și o viață marină eclectică. Această zonă a Atlanticului este alcătuită din 700 de insule uimitoare și peste 2.000 de stânci și golfuri care îți taie respirația.

 

 Despre nava MSC SEASHORE

 

 

MSC Seashore este o evoluție a navelor surori din clasa Seaside, MSC Seaside și MSC Seaview. Nava prezintă 65% din spațiile sale publice complet reimaginate pentru a îmbogăți experiența la bord și a fost extinsă și îmbunătățită cu noi locuri de divertisment, baruri și restaurante și zone în aer liber, precum și mai multe cabine și spații publice. În plus, tehnologia inovatoare MSC for Me oferă o experiență îmbunătățită la bord prin utilizarea tehnologiei digitale pentru a conecta oaspeții, echipajul și locurile de desfășurare prin intermediul ecranelor tactile interactive din jurul navei, a televizoarelor interactive din cabine și a aplicației MSC for Me.

Exteriorul uimitor al MSC Seashore a fost proiectat special pentru climatele mai calde, cu mai mult spațiu în aer liber pentru a aduce oaspeții mai aproape de mare ca niciodată. Stilul său caracteristic de la pupa oglindește designul iconic al apartamentelor de plajă pentru care este cunoscută clasa Seaside.

Gestionarea mediului. Eficiența energetică; Încălzire, ventilație și aer condiționat inteligente; Ape uzate și protejarea vieții marine; Sistem avansat de tratare a apelor uzate cu standarde de purificare mai ridicate decât majoritatea instalațiilor de tratare a apelor uzate de pe uscat. Descoperiți mai multe despre modul în care Grupul MSC contribuie în mod activ la programele umanitare și de conservare a mediului cu impact la bordul Centrului Fundației MSC.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Inspirația designului. MSC Seashore aduce un omagiu orașului New York, o destinație care reprezintă spiritul de descoperire și experiențele culturale care se află în centrul experienței oaspeților MSC Croaziere. Denumirile spațiilor, zonele publice și caracteristicile de design sunt inspirate de orașul de renume mondial, cum ar fi o replică de 9,5 picioare a Statuii Libertății în inima cazinoului și o zonă extinsă de retail și divertisment numită pe bună dreptate Times Square. Aici, un impresionant perete LED de 27,5 picioare se întinde pe patru punți și prezintă o proiecție a orizontului emblematic din Manhattan, care se poate schimba de la zi la noapte

Spațiu în aer liber. Având mai mult de 335 de metri - cea mai lungă navă din flota MSC Cruises - MSC Seashore se mândrește cu mai mult de 12.100 m2 de spațiu în aer liber, inclusiv caracteristici de design remarcabile, inclusiv: Podul Suspinelor, Pasarelă cu podea de sticlă situată la pupa pe puntea 16, Zonă de spa în aer liber dedicată, Mese în aer liber, Saloane în aer liber

Familie și copii. Cu mai mult de 7.500 de metri pătrați de spațiu dedicat copiilor, Clubul pentru copii de la MSC Seashore este cel mai mare din flotă și oferă o experiență de neegalat pentru micii croazieri (incluzând 5 cluburi diferite). Cu decorul său colorat și spațiile tematice, MSC Seashore's Kids Club le va oferi copiilor șansa de a atinge stelele în această zonă de inspirație futuristă dedicată spațiului și explorării planetare. Asadar, sunt gata sa bucure timpul copiilor Baby Club Chicco®: 0-3 ani, Mini Club: 3-6 ani, Juniors Club: 7-11 ani, Young Club: 12-14 ani, Teens Club: 15-17 ani

Piscine, băi cu hidromasaj și alte caracteristici de apă.  Cu mai mult spațiu în aer liber vin mai multe piscine, jacuzzi și alte elemente de apă: Piscina Infinity din pupa – un loc preferat pentru priveliști senine de pe valuri și cu două jacuzzi infinity; Long Island Pool – situată pe puntea 18, are două adâncimi diferite, o insulă cu fântână de apă la 360 de grade și este conectată la Pirates Cove Aquapark (tobogane, traseu de aventură și multe altele); Jungle Pool – situată pe puntea 16, cu un magrodom mare care poate fi închis sau deschis (după cum este necesar), la mică distanță de bufet și o punte suplimentară pentru mai mult spațiu de relaxare; MSC Yacht Club Pool – exclusiv pentru oaspeții MSC Yacht Club, cu un solar spațios, cabane umbrite și jacuzzi.

Activități la bord. De la călătorii singuri la familii numeroase și grupuri, există o varietate de activități la bord de care toată lumea se poate bucura: Family Deck Party – include jocuri clasice de bâlci și carnaval, un castel de sărituri, meciuri de gladiatori și Zorb-Sumo, animale cu baloane, pictură pe față, premii și multe altele; Zona de întâlnire internațională – oferă o atmosferă informală pentru ca oaspeții să întâlnească călători de diferite naționalități, găzduiți de băuturi și selecții din meniurile de la bord, recent reîmprospătate; Decorațiuni pentru cup cake – copii și părinți interacționează cu echipa noastră culinară în timp ce își explorează creativitatea și învață despre decorarea produselor de patiserie; Cupluri romantice sub stele – un moment de neuitat pentru cupluri în timpul croazierei lor, cu muzică live romantică și băuturi pe punte; Veterans Get Together; Solo Travelers Cocktail Party

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu cele mai noi echipamente cardio și de antrenament de forță Technogym®, sala de sport panoramică de la bordul MSC Seashore oferă o gamă largă de cursuri de fitness și programe de antrenament originale: perfectă pentru oricine dorește să se mențină în formă în timpul croazierei.

Danza del Mare. Sublima sculptură Danza del Mare a fost creată pentru Fundația MSC în parteneriat cu Venini, unul dintre cei mai apreciați sticlari din lume, care anul acesta sărbătorește 100 de ani de la înființare. Sculptura este amplasată în zona MSC Foundation Centre, ridicându-se de la puntea 5 la puntea 8, înconjurată de un perete de oglinzi care proliferează lumina și culorile emanate de aceasta, luminate de un reflector amplasat la baza sa. MSC Seashore este locația perfectă pentru sculptură, aducând mesajul său de grijă față de mare miilor de călători, în timp ce nava navighează cufundată în fiecare zi în minunile mărilor și oceanelor lumii, în splendoarea lor bogată și infinit de variată.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Fort de France, Martinique - Istorie franceză, frumusețe naturală și rom. Datorită în mare parte influențelor sale franceze și vest-indiene, Martinica, o insulă montană luxuriantă din Antilele Mici, cu vulcanul adormit Mount Pelée în fundal, emană un aer cosmopolit, cu o scenă culinară și culturală sofisticată, care atrage călătorii nu numai către minunile sale naturale, golfurile și plajele frumoase, ci și către inima sa, Fort-de-France, capitala. În timp ce franceza este limba oficială, majoritatea locuitorilor insulei vorbesc și creola antileană. Ca parte a Uniunii Europene, insula folosește euro ca monedă.

La sosirea cu o croazieră MSC în Fort-de-France, dealurile sale abrupte, arhitectura colonială colorată, balcoanele ornamentate și florile tropicale se remarcă imediat. Rezervați o excursie MSC la Catedrala Balata, o replică în miniatură a Sacré-Coeur din Montmartre, Paris, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra Fort-de-France și a golfului.

 

Orlando (Port Canaveral), Statele Unite. Este portul de plecare al unei croaziere MSC Bahamas, fiind situat la doar 45 de mile est de Orlando și este cunoscut pentru Space Coast. În peninsula Merritt Island, puteți descoperi fenomenalul Kennedy Space Center. Aici sunt dezvoltate, testate și lansate pe orbită vehiculele spațiale ale NASA. Amenajat un pic ca un parc tematic din Orlando, vastul complex de vizitatori al Centrului Spațial Kennedy va captiva pe oricine are cel mai mic interes pentru explorarea spațiului, având la dispoziție de la rachete uriașe și istoria aselenizării, până la filme IMAX și o simulare de lansare a unei navete spațiale.

Pe peninsula Merritt Island, puteți descoperi fenomenalul Kennedy Space Center. Aici sunt dezvoltate, testate și lansate pe orbită vehiculele spațiale ale NASA. Amenajat un pic ca un parc tematic din Orlando, vastul complex de vizitatori al Centrului Spațial Kennedy va captiva pe oricine are cel mai mic interes pentru explorarea spațiului, având la dispoziție de la rachete uriașe și istoria aselenizării, până la filme IMAX și o simulare de lansare a unei navete spațiale.

 

OCEAN CAY MSC Marine Reserve, Bahamas – Descoperă un paradis natural. Bucurați-vă de priveliștile superbe pe măsură ce intrați în port și așteptați cu nerăbdare o zi de plajă memorabilă. Veți acosta direct lângă chei, astfel încât să puteți coborâ direct de pe navă și să ajungeți pe insulă. De la vacanțe captivante în familie la escapade intime pentru doi, pregătiți-vă să experimentați tot ce este mai bun din stilul de viață din Bahamas. Vă veți delecta mau mult de o zi întreagă la Ocean Cay, unde oaspeții se pot bucura de soarele din Bahamas pe una dintre plajele noastre imaculate, pot închiria o cabană privată sau pot rezerva un tratament spa la centrul nostru spa de pe malul oceanului.

Experimentați activități unice, cum ar fi Glow Paddle Boarding în laguna noastră, sau un picnic la apus pe plajă în timp ce priviți cerul pictând apusuri de soare inimaginabile. Cea mai bună parte? Cu un debarcader dedicat, insula noastră le permite oaspeților să vină și să plece de pe navă după bunul plac. Bucurați-vă de activitățile de pe insulă în timpul zilei, întoarceți-vă la bord pentru a vă împrospăta și pentru a lua o cină delicioasă într-unul dintre restaurantele noastre de specialitate și apoi ieșiți înapoi pe insulă pentru divertismentul de seară, inclusiv un spectacol magnific la far și focuri de tabără pe plajă. Rezervația marină MSC Ocean Cay reflectă un angajament de lungă durată față de sustenabilitate și eforturile de conservare. O fostă zonă industrială pe care am recuperat-o și am readus-o la frumusețea sa naturală este acum o destinație unică de insulă privată pe care o puteți experimenta pe in felul vostru propriu.

 

Costa Maya, Mexic - Descoperirea unei civilizații fascinante. Puerto Costa Maya, unde andochează navele de croazieră MSC din Caraibe și Antile, nu se vede la nord de Mahahual, dar influența sa se face simțită în zilele de croazieră, când satul prinde viață cu standuri de suveniruri și închirieri de jet-ski de-a lungul promenadei alunecoase de pe malul mării, o versiune extrem de miniaturală a Playa del Carmen. Cele două orașe din zonă, Mahahual și Xcalak, mai mic, au fost lovite puternic de uraganul Dean în 2007. Mahahual a fost reconstruit, dar Xcalak este încă destul de afectat. În cadrul unei croaziere MSC, veți sta de obicei în jurul Mahahual, în timp ce scafandrii și pescarii se îndreaptă spre sud, spre Xcalak. Dacă vă opriți pentru un singur sit antic în zona Río Bec, Kohunlich este cea mai bună alegere de excursie.

Ruinele, rareori vizitate de altcineva în afară de fluturi enormi și papagali sălbatici, sunt situate frumos, privind deasupra vârfurilor copacilor. Clădirile datează din perioada preclasică târzie până în perioada clasică (100-900 d.Hr.) și majoritatea sunt în stilul arhitectural Río Bec. Frunzișul a recucerit majoritatea acestora, cu excepția Templo de los Mascarones, care este numit după cele cinci măști de stuc de 2 m înălțime care îi decorează fațada. Destul de tulburătoare acum, aceste imagini cu ochii mari și gura deschisă ale zeului soarelui, Kinich Ahau, se uitau cândva de pe un fundal de stuc neted, vopsit în roșu aprins. Căutați, de asemenea, o zonă rezidențială de elită numită 27 Escalones, care merită ocolul pentru a vedea priveliștile minunate asupra coronamentului junglei de pe marginea stâncii pe care este construită. Amplasate într-o zonă mai uscată, cu copaci rari, aceste două ruine vecine reprezintă un contrast interesant cu Kohunlich. Piramida impunătoare de la Kinichná, construită din pietre înalte de un metru, strat după strat de către conducătorii succesivi, abia dacă se desprinde de copaci, dar puteți privi peste terenul din jur și puteți vedea situl arheologic mayaș antic Dzibanché, acum transformat în teren agricol.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Cozumel, Mexic - Țara rândunelelor. O insulă lungă de 40 de kilometri, situată direct în largul coastei dinspre Playa del Carmen, Isla Cozumel este o escală renumită pentru navele de croazieră: aproape în fiecare zi, până la zece nave de croazieră andochează la unul dintre cele trei cheiuri dedicate ale insulei, toate aflate la sud de singurul oraș, San Miguel. O vacanță în Mexic cu MSC Croaziere vă va prezenta restaurante, magazine de suveniruri și magazine de bijuterii, toate de-a lungul malecón (Av Rafael Melgar) din centrul orașului San Miguel.

Dacă aveți chef de un muzeu, atractivul Museo de la Isla de Cozumel are mici expoziții cu flora, fauna și viața marină a insulei, precum și o colecție bună de artefacte mayașe și fotografii vechi. La jumătatea insulei, San Gervasio este singurul sit mayaș excavat din Cozumel. Cu mai multe temple mici conectate prin sacbeob, sau drumuri lungi și albe, a fost unul dintre multele orașe-state independente care au supraviețuit căderii lui Chichén Itzá, înflorind între anii 1200 d.Hr. și 1650 d.Hr. Ca parte a unei rezervații naturale mai mari, situl merită o vizită pentru numeroasele păsări și numeroșii fluturi pe care îi puteți observa dimineața devreme sau la sfârșitul zilei.

 

Un alt loc de vizitat este Xcaret, un parc tematic surprinzător de plăcut: oferă toate atracțiile din Yucatán într-un singur loc la îndemână, cu un muzeu, un acvariu tropical, un "sat mayaș", o plajă, câteva mici ruine autentice, piscine și mai mult de un kilometru de râuri subterane în care puteți înota, face snorkeling sau pluti. Pe de altă parte, localitatea vecină Xplor este dedicată tirolienilor și altor aventuri în aer liber.

 

 

Unde vei fi cazat – MSC Seashore, hotelul-oraș de pe mare

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 9-15

 

Suprafață de aproximativ 16-17 mp

Balcon de aproximativ 5-6 mp; unele cabine au balconul din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

  

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Duminică

31/03/2023

Port Canaveral, Statele Unite

-

18:00

Luni

01/04/2023

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

7:00

23:59

Marți

02/04/2023

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

0:01

12:00

Miercuri

03/04/2023

Zi de navigare pe mare

-

-

Joi

04/04/2023

Costa Maya, Mexic

8:00

18:00

Vineri

05/04/2023

Cozumel, Mexic

7:00

17:00

Sâmbătă

06/04/2023

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

07/02/2023

Port Canaveral, Statele Unite

7:00

-

 PREȚ CROAZIERĂ

 

Prețuri începând cu 1948 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

·        7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC SEASHORE, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·    Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC SEASHORE în valoare de 105 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

 

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru transportul aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în zona Statele Unite ale Americii, Mexic consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868,  https://www.mae.ro/travel-conditions/3727#861

·        Pașaportul trebuie să fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară și să îndeplinească condițiile de emitere pe suport material valabile în SUA. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Seashore

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!