MSC MERAVIGLIA - Croazieră Individuală America de Nord

Perioadă: 04/05/2024 - 12/05/2024 (8 nopți)

 
De la
 
619
pasager / 8 nopți

CROAZIERĂ AMERICA DE NORD

 

Nu numai o ieșire din cotidian, ci o experiență magnifică!

Călătoriți spre următoarea descoperire de la terminalul de croazieră MSC Brooklyn din New York City Croaziere spre Canada și Noua Anglie.

 

 

Despre nava MSC MERAVIGLIA

 

 

MSC Meraviglia este plin de caracteristici extraordinare pentru o experiență perfectă pe mare. Bucurați-vă de mese gastronomice și de divertisment de neuitat, cu noi zone panoramice, un lounge inovator cu vedere la ocean, o "promenadă interioară" pe două punți cu un dom cu LED-uri și o zonă de distracții spectaculoasă conectată la un parc acvatic în aer liber.

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Galeria Meraviglia. Această promenadă centrală de aproape 107 metri este plină de buticuri, restaurante și locuri liniștite pentru cumpărături, mâncare și relaxare... precum și pentru a socializa cu prietenii și familia. Iar seara, aceasta prinde viață cu muzică, petreceri și divertisment.

Piscina Horizon. Piscina Horizon oferă vedere superbă la mare și mai mult spațiu în aer liber pentru cei care se bucură de soare în timpul zilei. Pe timp de noapte, zona se va transforma într-un loc uimitor în aer liber pentru dans și tot felul de distracții sub stele.

Teatrul Broadway. Fiecare croazieră oferă cel puțin 6 spectacole diferite - chiar și în cazul unei croaziere de 7 nopți - cu divertisment inovator de clasă mondială și cu ovații în picioare.

Producții Carusel pe mare. Bucurați-vă de un concept de divertisment complet nou, care îmbină acrobații uluitoare, dans și muzică live pentru a crea producții originale exclusive, special concepute pentru navele din clasa MSC Meraviglia. Acesta oferă spectacole artistice avangardiste și imersive combinate cu tehnologia inovatoare într-un amestec surprinzător de noi expresii și experimente care vă vor face să vă simțiți parte din spectacol.

La bordul MSC Meraviglia, veți avea ocazia unică de a admira două producții spectaculoase: ROCK CIRCUS, cu acrobați, muzicieni și cele mai mari hituri rock, și HOUSE OF HOUDINI, o celebrare a unora dintre cele mai minunate iluzii ale lui Harry Houdini.

Spectacolele au loc de două ori pe seară, șase nopți pe săptămână, doar la Carousel Lounge, un loc plin de farmec, modern și plin de tehnologie. Gustă cocktailul nostru Signature Cocktail în timp ce te bucuri de un pre-spectacol urmat de această experiență unică de divertisment (nu este inclus în tariful de croazieră, spațiile sunt limitate, trebuie rezervat un pachet de cocktail signature)

MSC Aurea Spa. Spa-ul MSC Aurea este un spa balinez de lux care oferă tratamente de relaxare cu semnătură pentru revitalizarea trupului și a sufletului. Completat cu o zonă termală, un salon de înfrumusețare și un magazin de manichiură, MSC Aurea Spa vă va lăsa răsfățat din cap până în picioare. 

Sală de sport de ultimă generație. Echipată cu echipamente de ultimă generație Technogym® pentru antrenamente cardio și de forță, sala de sport panoramică de la bordul sălii de sport MSC Meraviglia oferă o gamă largă de cursuri de fitness inovatoare și programe de antrenament concepute pentru a se potrivi oaspeților de toate vârstele și abilitățile.

 

Despre locurile, orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

New York City (Brooklyn), Statele Unite. Traversează orașul New York și descoperă de ce metropola și-a câștigat pe bună dreptate porecla "Orașul care nu doarme niciodată". Cu grădini ascunse alături de zgârie-nori postmoderni, artă neprețuită ascunsă în claustre în stil medieval și un front de apă renovat pe care te poți plimba, Big Apple oferă o experiență uimitoare, diferită de oricare alta. Destinație exclusivă: vizitați Muzeul Metropolitan de Artă și admirați piese din întreaga lume, unele datând de peste 5.000 de ani; mergeți la Empire State Building pentru a privi orașul de la observatoare sau savurați o masă delicioasă la unul dintre restaurantele de acolo.

 

 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Boston, Statele Unite. Petreceți o vacanță în orașul istoric Boston, Massachusetts, și fiți martorii unei regiuni fermecătoare, caracterizată prin combinația de arhitectură colonială și design modern. Infuzat cu artă uimitoare, muzee captivante și fabrici de bere celebre, acest oraș american devine o priveliște de admirat atunci când toamna transformă copacii într-o pânză de culori. Destinație exclusivă: plimbați-vă pe Freedom Trail, o porțiune de 2,5 mile lungime care găzduiește o serie de muzee, biserici, case de întâlnire, parcuri verzi și indicatoare istorice; faceți o excursie la Quincy Market, o piață plină de viață unde puteți gusta selecții de mâncare globală, vă puteți bucura de puțin shopping și puteți întâlni artiști stradali locali; descoperiți zona națională de agr.ement Boston Harbor Islands National Recreation Area, o regiune de 34 de insule înguste împrăștiate în jurul portului istoric din Noua Anglie, unde puteți vizita "perlele ascunse" urcându-vă la bordul unuia dintre feriboturile sezoniere care pleacă din Boston Long Wharf.

 

Portland, Statele Unite. Cu vedere la superba Casco Bay din statul Maine, Portland este un oraș maritim cu un important port comercial, celebru din punct de vedere istoric, dar și atractiv din punct de vedere cultural. Cu o viață de noapte plină de viață, inclusiv numeroase cluburi răspândite pe malul portului și în centrul orașului, Portland este destinația perfectă pentru următoarea dumneavoastră vacanță. Destinație exclusivă: nu ratați cartierul istoric Old Port și zona renovată a centrului orașului, cu 5 străzi pline de magazine și restaurante din secolul al XIX-lea; vizitați Portland Head Light Museum, situat în cel mai vechi far în uz din Statele Unite și Portland Museum of Art, cu colecții de Picasso, Renoir și Monet; vizitați Observatorul Portland, ultimul turn de avertizare istoric rămas în Statele Unite, pentru a fi martorii unor vederi spectaculoase ale coastei și ale cartierelor din jur.

 

Saint John, Canada. Descoperiți un peisaj sălbatic plin de un milion de secrete atunci când vă petreceți vacanța în pitorescul New Brunswick, Canada. Cu o coastă magnifică, munți pitorești, păduri luxuriante, muzee fascinante și magazine fantastice, această regiune maritimă oferă o varietate de atracții distractive pentru a crea o experiență canadiană memorabilă. Destinație exclusivă:

- Plimbați-vă prin piața Saint John's Market Square pentru a experimenta un amestec unic de arhitectură istorică și modernă, în timp ce sunteți întâmpinați de o serie de magazine și restaurante delicioase.

- Vizitați Saint John City Market, cea mai veche piață agricolă din America de Nord, și faceți cumpărături pentru o varietate de bunuri, de la alimente internaționale la obiecte de artizanat concepute de artizani locali

- Plimbați-vă prin Parcul Provincial Hopewell Rocks din Golful Fundy, deschis din mai până în octombrie, pentru a fi martorii unui grup de formațiuni stâncoase care împânzesc apa ca niște insule în timpul mareei înalte și par a fi formațiuni impunătoare atunci când mareea se retrage.

 

Halifax, Canada. Trăiți o aventură minunată în al doilea cel mai mare port natural din lume când ajungeți în Halifax, Noua Scoție. Cunoscut pentru atracția sa istorică, fructele de mare proaspete și peisajele magnifice, acest oraș canadian oferă multe atracții minunate de vizitat și explorat. Destinație exclusivă:

- Vizitați situl istoric național în formă de stea Halifax Citadel pentru a afla despre istoria orașului Halifax și întâlniți personalul muzeului îmbrăcat în soldați ai armatei și marinei care vă va arăta hainele folosite în trecut și alte obiecte în activitățile maritime.

- Traversați micul sat de pescari Peggy's Cove pentru a fi martorii unui ținut format din bolovani erodați de ghețari și descoperiți faimosul far roșu care a fost construit în 1868

- Vizitați Muzeul Maritim al Atlanticului, care găzduiește o excelentă expoziție permanentă despre Titanic, inclusiv fotografii, artefacte din lemn și singurul șezlong intact de pe Titanic din lume.

 

Unde vei fi cazat – MSC Meraviglia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17-22 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere); unele cabine pot caza până la 5 pasageri

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 5/9-11

 

 

Suprafață de aproximativ 16-22 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

Cabină cu balcon – DELUXE/PREMIUM BALCONY, DECK 8-14, 10-14

 

 

Suprafață de aproximativ 17/22 mp

Balcon de aproximativ 3-10/6-14 mp; unele cabine au balcon din metal, în loc de sticlă

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr;

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Ziua

Data

Portul

Sosire

Plecare

Sâmbătă

4/5/2024

New York, Statele Unite

-

17:00

Duminică

5/5/2024

Newport, Statele Unite

7:00

16:00

Luni

6/5/2024

Boston, Statele Unite

11:30

22:00

Marți

7/5/2024

Portland, Statele Unite

7:00

19:00

Miercuri

8/5/2024

Saint John, Canada

10:30

22:30

Joi

9/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

10/5/2024

Halifax, Canada

7:00

19:00

Sâmbătă

11/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Duminică

12/5/2024

New York, Statele Unite

6:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 619 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 8 nopți

 

Tariful include:

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Meraviglia în valoare de 120 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 8 nopți/ 9 zile cazare în cabine duble MSC Meraviglia, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

 

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în zona Statele Unite ale Americii, Canada consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868,  https://www.mae.ro/travel-conditions/3678

·        Pașaportul trebuie să fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară și să îndeplinească condițiile de emitere pe suport material valabile în SUA. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Minorii au nevoie de pașaport individual 

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Meraviglia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


×
Lorem ipsum dolor sit amet

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus quis commodo mauris.