MSC Lirica - Croazieră Individuală Adriatica - Estul Mediteranei V

Date de plecare: 20, 27 Aprilie 2024/ 4, 11, 18, 25 Mai 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Iunie 2024/ 6, 13, 20, 27 Iulie 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 August 2024/ 7, 14, 21, 28 Septembrie 2024/ 5, 12, 19 Octombrie 2024

 
De la
 
733
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ ADRIATICA - Estul MEDITERANEI (V)

 

Aventura și cultura te așteaptă!

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume.

 

 

Despre nava MSC LIRICA

  

 

MSC Lirica vă oferă o experiență de croazieră distinctă, axată pe eleganță, confort și ospitalitate în cea mai bună tradiție MSC Cruises. Priveliștile interioare magnifice din foaier și priveliștile neîngrădite ale oceanului de la ferestrele din podea până în tavan ale saloanelor contribuie la o senzație de spațialitate relaxată, care este completată de o varietate de saloane intime. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele! 

 

Atracții deasupra luciului mării:

 

Familii și copii. Cu ajutorul unor parteneri de prestigiu precum Chicco, LEGO® și Namco®, am creat noi zone de joacă fabuloase pentru copii de toate vârstele, începând cu un parc de pulverizare plin de elemente de distracție cu apă.

Fitness și relaxare. Sala de sport panoramică, cu o gamă largă de facilități sportive, și MSC Aurea Spa, cu tratamentele sale de frumusețe și masajele sale paradisiace, sunt doar două dintre mediile de ultimă generație de la bord, care vă vor ajuta să vă bucurați din plin de timpul liber.

Divertisment și timp liber. Pe toată durata croazierei, te poți bucura de o gamă largă de opțiuni de divertisment și activități pe timp de zi, seară și noapte, de la muzică live și spectacole spectaculoase la cumpărături, cursuri de fitness și plajă la piscină. Veți găsi întotdeauna ceva distractiv de făcut.

Opțiunile de divertisment de clasă mondială de la bord vor încânta toate vârstele, de la teatrul high-tech Broadway, strălucitorul Cazino Las Vegas și discoteca futuristă Blue Club până la sala de jocuri cu realitate virtuală și camera de joacă pentru copii cu tematică pirat.

Restaurante și bufete. Restaurantele și zonele de bufet sunt concepute pentru a oferi mese relaxante și sofisticate, cuprinzând o varietate internațională de specialități culinare, de la bucătăria mediteraneeană clasică la sushi premiat și alte delicatese asiatice.

Baruri & saloane.  Fiecare dintre barurile și saloanele de la bord este o locație unică pentru a vă simți bine, în timp ce savurați selecția extinsă de vinuri fine, beri, cocktailuri clasice și inovatoare, smoothie-uri de fructe sănătoase, cafea gourmet și delicii de ciocolată.

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Veneția (Marghera), Italia - Cea minunată și senină. Ajungeți în superba Veneție, Italia, și porniți într-o călătorie pentru a descoperi patrimoniul artistic și priveliștile spectaculoase ale acestui oraș uimitor. Îmbogățit cu o cultură clasică de clădiri gotice, piețe magnifice și magazine pitorești, minunatul oraș Veneția vă oferă o vacanță de neuitat de care să vă bucurați.

Cu atmosfera sa mistică uimitoare, Veneția vă va seduce ca niciun alt oraș. Totul aici este izbitor de oniric, de la palatele în culori pastelate care se reflectă în ape ca niște acuarele vii, la sunetul blând al vâslelor gondolierilor și la varietatea inspirată de nuanțe ale cerului lagunei. Veneția este mai degrabă o stare de spirit decât un loc geografic. Cu o croazieră la Veneția puteți să vă bucurați de minuni.

 

Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO debordează de frumusețe, de la priveliștea spectaculoasă a Marelui Canal și a Podului Rialto până la emblematica Piață San Marco, cu sinistra bazilică bizantină și somptuosul palat Doge. Veneția este, de asemenea, renumită în întreaga lume pentru excelenta sa măiestrie, de la renumita sticlă de Murano până la frumusețea fermecătoare a măștilor de la Carnavalul venețian. Destinație în exclusivitate: călătoriți la Bazilica Sfântul Marcu pentru a lua parte la o slujbă religioasă sau pentru a vă minuna de designul impresionant; mergeți pe Insula Murano, devenită faimoasă pentru industria sa de suflare a sticlei, și cumpărați minunate lucrări din sticlă realizate de meșteri locali pricepuți; vizitați Palatul Dogilor și admirați arhitectura gotică care face ca această clădire istorică să fie atât de unică.

 

 

Kotor (Muntenegru) – Istorie glorioasă lângă o mare limpede ca cristalul. Navigând pe o croazieră MSC la Marea Mediterană, puteți vedea, cocoțat pe mar Mai jos, un port plin de iahturi elegante marchează capătul golfului Kotor, transformat în fiord de stâncile de 1000 de metri care se ridică aproape vertical din apele senine.

 

Farmecul orașului Kotor este cel mai bine apreciat dacă vă îndreptați spre orașul vechi, fără hartă, și vă pierdeți pe străzile labirintice. Probabil că veți începe excursia intrând prin Poarta Mării, lângă port, unde nava de croazieră MSC vă așteaptă la întoarcere, și veți ieși pe piața principală, Trg od Oružja. ginea unui golf maiestuos, orașul vechi medieval Kotor; este bijuteria de necontestat din coroana Muntenegrului.

 

Deși nu mai este cel mai bine păstrat secret al Europei, ascensiunea bruscă a orașului Kotor în liga croazierelor turistice nu a reușit să diminueze plăcerile atemporale ale aleilor sale pietruite și ale piațetelor izolate. Înconjurând cafenele și biserici din belșug, zidurile orașului sunt la rândul lor dominate de o serie de vârfuri impunătoare.

 

Cafenelele se revarsă din clădirile glorioase, dintre care cele mai notabile sunt vechiul Palat al Rectorului și un turn cu ceas înclinat. Scormoniți pe străzi și în scurt timp veți ajunge la Catedrala St Tryphon, susținută de un zid de munți și perfectă pentru fotografii; merită să plătiți taxa de intrare pentru a arunca o privire în interior.

 

În altă parte, există mai multe biserici care merită o vizită, precum și un fascinant Muzeu Maritim, un depozit de hărți nautice și machete de nave. Vechile ziduri ale fortăreței se află cu mândrie deasupra orașului și reprezintă o urcare plină de satisfacții. Alocați cel puțin nouăzeci de minute pentru drumul dus-întors până la Castelul Sfântului Ivan, de unde veți avea vederi extraordinare asupra fiordului.

 

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

 

Mykonos, Grecia - Alb și albastru, culorile insulei. Atunci când navigați într-o croazieră MSC pe Marea Mediterană, Mýkonos este imaginea prin excelență a Cicladelor. Vara, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre plaje în timpul zilei, așa că dimineața devreme sau după-amiaza târziu sunt cele mai bune momente pentru a hoinări prin labirintul de străduțe înguste. Designul labirintic trebuia să-i deruteze pe pirații care au cotropit Mýkonos în secolul al XVIII-lea și la începutul secolului al XIX-lea, și are același efect asupra vizitatorilor de astăzi. Când coborâți din croaziera MSC, să vă pierdeți pe străzile și aleile sale întortocheate reprezintă jumătate din distracția locului. Călătoriți în Mykonos și descoperiți o regiune plină de priveliști uluitoare și un stil grecesc uimitor. Cunoscută pentru arhitectura cicladică, plajele imaculate și cumpărăturile abundente, această evadare la malul mării promite o perioadă plină de peisaje luxoase și experiențe memorabile. Destinație exclusivă: înmuiați razele soarelui pe plaja Psarou Beach, în timp ce vă bucurați de nisipul alb și de apa albastră vibrantă; vizitați Muzeul de Folclor, care împarte promontoriul cu cea mai veche și mai cunoscută biserică din Mýkonos, Paraportianí, un fascinant hățiș asimetric de patru capele amalgamate într-una singură; vizitați Mica Veneție și cartierul alăturat Alefkándhra pentru a descoperi o zonă plină de galerii de artă, baruri, magazine și cluburi la modă.

 

 

Santorini, Grecia - Deasupra unei mări fermecate. Nu poți spune că ai fost în vacanță în Grecia fără să vezi minunea naturală Santoríni. Pe măsură ce vasul nostru de croazieră MSC face manevre în marea caldera de la Santoríni (Thíra), pământul pare să se ridice și să se strângă în jurul ei.

Stânci abrupte, abrupte, se ridică la sute de metri deasupra mării de un albastru adânc, nimic nu crește sau pășește pentru a atenua priveliștea impresionantă. Singurele culori sunt straturile de piatră ponce roșiatică-maronie, neagră și gri de pe peretele stâncos al acestei, cea mai mare insulă din mini-arhipelag.

O excursie la țărm în timpul croazierei MSC Mediterana poate fi șansa perfectă de a descoperi Firá (cunoscută și sub numele de Hóra), care se agață precar de marginea uriașei caldere. Deși restaurantele din Firá sunt destinate în primul rând pieței turistice, mâncarea poate fi foarte bună. Folosind un traseu spectaculos de două ore de mers pe jos de-a lungul buzei calderei se ajunge la satul Imerovígli și, mai la nord, la Firostefáni, ambele cu priveliști la fel de impresionante.

Singura locație alternativă este Karterádhos, un mic sat situat la aproximativ douăzeci de minute de mers pe jos la sud-est de Firá. Croazierele MSC Mediterranean oferă, de asemenea, excursii la plajele din Santoríni, pe coasta de est a insulei, care sunt întinderi lungi și negre de nisip vulcanic care devin extrem de fierbinți în soarele de după-amiază.

Dovezi ale coloniei minoice care a prosperat cândva aici au fost descoperite printre stațiunile de la vechiul sit minoic Thira de la Akrotíri, în extremitatea sud-vestică a insulei; situl a fost locuit din perioada neoliticului târziu până în secolul al XVII-lea î.Hr. Muzeul arheologic din Firá, aflat lângă telecabina din nordul orașului, este bine prezentat și are o colecție din săpăturile de la Thira antică.

 

Unde vei fi cazat – MSC Lirica, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 12-13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere); 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – OCEAN VIEW, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere),

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

 Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – BALCONY, DECK 9-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp; Balcon de aproximativ 3 mp;

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

 

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere);

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif Mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare: 27 Aprilie 2024/ 4, 11, 18, 25 Mai 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 Iunie 2024/ 6, 13, 20, 27 Iulie 2024/ 3, 10, 17, 24, 31 August 2024/ 7, 14, 21, 28 Septembrie 2024/ 5, 12, 19 Octombrie 2024

 

Day

Date

Port

Arrival

Departure

Sâmbătă

20/04/2024

Veneția - Marghera, Italia

-

16:00

Duminică

21/04/2024

Kotor, Muntenegru

14:30

20:30

Luni

22/04/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Marți

23/04/2024

Mykonos, Grecia

9:00

23:59

Miercuri

24/04/2024

Mykonos, Grecia

0:01

2:00

Miercuri

25/04/2024

Santorini, Grecia

7:30

18:00

Joi

26/04/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

27/04/2024

Ancona (Urbino), Italia

13:00

20:00

Sâmbătă

28/04/2024

Veneția - Marghera, Italia

7:00

-

 

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 733 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară), 7 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Lirica în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

• 7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Lirica, conform cu rezervarea

 

• Taxe portuare

 

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

·        returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

·        40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

·        80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

*  excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Lirica

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!