MSC SINFONIA - Croazieră Individuală Adriatica - Estul Mediteranei III

Date de plecare: 25 Aprilie 2024/ 2, 9, 23, 30 Mai 2024/ 6, 13, 20, 27 Iunie 2024/ 4, 28, 25 Iulie 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 August 2024/ 5, 12, 10, 26 Septembrie 2024/ 3, 10,17, 24, 31 Octombrie 2024

 
De la
 
633
pasager / 7 nopți

CROAZIERĂ Adriatica – Estul Mediteranei III

 

Aventura și cultura te așteaptă!

 

Fie că te afli într-o vacanță mediteraneeană romantică în cuplu, fie  că dorești să călătorești cu familia sau cu prietenii, țărmul Mării Mediterane este un loc fantastic pentru a vizita și a explora unele dintre cele mai emblematice monumente din întreaga lume. 

 

 

Despre nava MSC SINFONIA 

 

 

MSC Sinfonia aduce un omagiu simfoniilor marilor compozitori într-o reinterpretare complet modernă a experienței clasice de croazieră. Interioarele de designer elegant combină liniile curate și orice confort modern cu căldura lemnului natural tradițional, aramă și marmură, oferind fiecărui loc uimitor de pe această navă o senzație unică.

 

Atracții deasupra luciului mării:

Familii și copii. Copiii de toate vârstele vor adora parcul de stropit, plin de jocuri de apă distractive, precum și celelalte zone de joacă noi și încântătoare. De la camera de joacă Pinocchio până la zona pentru adolescenți, acestea au fost create în parteneriat cu nume cunoscute precum Chicco, LEGO® și Namco®.

Fitness și relaxare. Opțiunile sportive și de agrement acoperă toate gusturile și vârstele, de la un simulator de golf de înaltă tehnologie și jocuri video până la un complex de piscine somptuoase, fără a uita sala de sport complet echipată și centrul de spa MSC Aurea, cu tratamente de înfrumusețare moderne și masaje exotice balineze.

Divertisment și timp liber. De la somptuosul cazino San Remo și discoteca panoramică Pasha Club până la liniile elegante ale Teatro San Carlo sau la noul spațiu de 3400 de metri pătrați pentru muzică și dans, MSC Sinfonia se mândrește cu o mulțime de zone de divertisment elegante. Așa că, după ce te-ai relaxat la piscină, te-ai bucurat de un spectacol de teatru, ți-ai încercat norocul la cazinou și ai dansat pe melodiile tale preferate, mai ai încă multe de făcut!

Restaurante și bufete. Fiecare dintre restaurantele de la bordul MSC Sinfonia promite o experiență culinară excelentă într-un cadru elegant, folosind ingrediente de primă mână pentru a crea meniuri delicioase, proaspăt preparate, din tradițiile italiene, mediteraneene și internaționale.

Baruri & saloane.  Barurile și saloanele inteligente și distincte de pe MSC Sinfonia servesc o selecție de vinuri și beri internaționale, smoothie-uri de fructe, cafea gourmet, cocktailuri tradiționale și creative și multe altele. Așadar, indiferent de dorința ta, răcorirea nu este niciodată departe. 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

 

Piraeus (Athena), Grecia - Mărturii ale unei civilizații străvechi. Simțiți-vă ca și cum ați fi fost transportat înapoi în timp atunci când ajungeți în orașul portuar Piraeus, în Grecia. Cu o cultură plină de viață, debordând de o arhitectură veche de secole și mâncăruri delicioase compuse din fructe de mare proaspete, acest oraș clasic oferă o experiență captivantă în lumea dramatică a Greciei antice.

Piraeus (Pireu) este portul de escală în timpul unei croaziere MSC în Marea Mediterană. Este portul Atenei încă din epoca clasică, când au fost construite așa-numitele Ziduri Lungi, ale căror rămășițe împrăștiate pot fi încă văzute, pentru a-l lega de oraș. Astăzi este o metropolă substanțială de sine stătătoare. Feriboturile insulare care pleacă din portul în care vasul dumneavoastră de croazieră MSC vă așteaptă să vă întoarceți sunt motivul pentru care majoritatea oamenilor vin aici; totuși, dacă petreceți ceva timp aici, adevăratele atracții ale locului se află în jurul porturilor pentru ambarcațiuni mici Zéa Marina și Mikrolímano, pe partea opusă a micii peninsule.

Destinație exclusivă: vizitați Partenonul și minunați-vă de arhitectura somptuoasă din epoca de aur ateniană a lui Pericle. Faceți o oprire la magnificul Muzeu Național Arheologic pentru a vedea arta greacă antică. Plimbați-vă prin porturile Zéa Marina și Mikrolímano pentru a descoperi o zonă rezidențială de lux, plină de cafenele, baruri și restaurante pe malul apei, care oferă unele dintre cele mai bune fructe de mare din oraș

Muntele Montserrat se află la doar 40 km nord-vest de Barcelona și este o excursie populară în afara orașului. Odată ajunși acolo, puteți vizita bazilica și clădirile mănăstirii, care se desfășoară în evantai în jurul unei piețe deschise, iar de pe terasă se poate admira o priveliște extraordinară asupra muntelui.

 

Brindisi (Lecce), Italia - Portul orientat spre est. Experimentați o vacanță de neuitat, plină de ape albastre vibrante și arhitectură remarcabilă în minunatul oraș Brindisi, Italia. Plin de baruri și restaurante în orașul vechi, cu câteva bijuterii ascunse ascunse pe străzile sale înguste, acest oraș pitoresc lasă o impresie de durată asupra tuturor celor care îl vizitează.

Cândva un punct de legătură pentru cavalerii cruciați, iar acum o oprire de neratat în orice croazieră pe Mediterana, Brindisi este încă un oraș care își câștigă existența din oamenii care trec pe acolo, cum ar fi chiar dumneavoastră de pe vasul de croazieră MSC! O experiență de neuitat ar putea fi doar să vă petreceți timpul de vacanță într-un bar sau restaurant din orașul vechi din Brindisi. Orașul vechi are o savoare plăcută, aproape orientală, cu câteva bijuterii ascunse pe străzile sale înguste.

Destinație exclusivă: Mergeți la San Giovanni al Sepolcro, un baptisteriu din secolul al XI-lea, și distingeți câteva dintre frescele originale din secolul al XIII-lea; descoperiți Ostuni, unul dintre cele mai uimitoare orășele din sudul Italiei, întins pe cele mai înalte dealuri, cu străduțe albite de soare și alei pietruite; vizitați Duomo din Brindisi și explorați o clădire superbă care a supraviețuit la șapte cutremure de la construcția sa în secolul al XI-lea. Ostuni, situat la 40 km nord-vest de Brindisi, este cunoscut sub numele de "orașul alb" și este unul dintre cele mai frumoase orașe mici din sudul Italiei. Situat pe trei coline la marginea sudică a Le Murge, a fost un important oraș greco-roman în secolul I d.Hr. Centrul vechi se întinde pe cel mai înalt dintre dealuri, o pată albă strălucitoare de străzi albite de soare și alei pietruite care domină câmpiile de dedesubt.

 

Zi de navigare pe mare. O zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau lovindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Răsfoiți o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

Puncte de atracție ale unei zile pe mare: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect, în timp ce însoțitorii stau la dispoziție pentru a vă satisface toate nevoile. Duceți-vă papilele gustative într-o călătorie în jurul lumii cu opțiunile noastre extinse de luat masa. Dispunând de bufete, bucătării internaționale, un colț de wellness și multe altele, nava dvs. oferă o varietate de delicatese pentru a satisface palate de toate preferințele. Încearcă-ți norocul în cazinou, unde poți câștiga mult la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla pe marginea scaunului în timp ce îți riști să nimerești unul dintre jackpot-uri.

 

Split, Croația - Un oraș în interiorul unui palat. Atunci când vizitați Split, Croația, călătoriți într-un oraș pitoresc, plin de viață și exuberant, unul dintre cele mai fascinante orașe din Croația și din Marea Mediterană, cu cafenele la malul mării și străduțe vechi, tarabagii strigând și călători în mișcare.

Split are un patrimoniu istoric unic, deoarece a luat naștere din palatul construit aici de împăratul roman Dioclețian în anul 295 d.Hr. Palatul rămâne ingredientul central al orașului Split, după ce a fost transformat treptat într-un labirint de case, locuințe, biserici și capele de către diferitele popoare care au venit să locuiască aici după plecarea succesorilor lui Dioclețian.

Destinație în exclusivitate: plimbați-vă prin Riva pentru a explora numeroasele magazine, cafenele și restaurante apetisante pe care le are de oferit; vizitați Palatul lui Dioclețian; mergeți la Catedrala Sfântul Domnius, unde puteți vedea arhitectura uimitoare a catedralei și clopotnița înaltă.

 

Veneția (Marghera), Italia - Cea minunată și senină. Ajungeți în superba Veneție, Italia, și porniți într-o călătorie pentru a descoperi patrimoniul artistic și priveliștile spectaculoase ale acestui oraș uimitor. Îmbogățit cu o cultură clasică de clădiri gotice, piețe magnifice și magazine pitorești, minunatul oraș Veneția vă oferă o vacanță de neuitat de care să vă bucurați.

Cu atmosfera sa mistică uimitoare, Veneția vă va seduce ca niciun alt oraș. Totul aici este izbitor de oniric, de la palatele în culori pastelate care se reflectă în ape ca niște acuarele vii, la sunetul blând al vâslelor gondolierilor și la varietatea inspirată de nuanțe ale cerului lagunei. Veneția este mai degrabă o stare de spirit decât un loc geografic. Cu o croazieră la Veneția puteți să vă bucurați de minuni.

Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO debordează de frumusețe, de la priveliștea spectaculoasă a Marelui Canal și a Podului Rialto până la emblematica Piață San Marco, cu sinistra bazilică bizantină și somptuosul palat Doge. Veneția este, de asemenea, renumită în întreaga lume pentru excelenta sa măiestrie, de la renumita sticlă de Murano până la frumusețea fermecătoare a măștilor de la Carnavalul venețian. Destinație în exclusivitate: călătoriți la Bazilica Sfântul Marcu pentru a lua parte la o slujbă religioasă sau pentru a vă minuna de designul impresionant; mergeți pe Insula Murano, devenită faimoasă pentru industria sa de suflare a sticlei, și cumpărați minunate lucrări din sticlă realizate de meșteri locali pricepuți; vizitați Palatul Dogilor și admirați arhitectura gotică care face ca această clădire istorică să fie atât de unică

 

Mykonos, Grecia - Alb și albastru, culorile insulei. Atunci când navigați într-o croazieră MSC pe Marea Mediterană, Mýkonos este imaginea prin excelență a Cicladelor. Vara, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre plaje în timpul zilei, așa că dimineața devreme sau după-amiaza târziu sunt cele mai bune momente pentru a hoinări prin labirintul de străduțe înguste. Designul labirintic trebuia să-i deruteze pe pirații care au cotropit Mýkonos în secolul al XVIII-lea și la începutul secolului al XIX-lea, și are același efect asupra vizitatorilor de astăzi. Când coborâți din croaziera MSC, să vă pierdeți pe străzile și aleile sale întortocheate reprezintă jumătate din distracția locului. Călătoriți în Mykonos și descoperiți o regiune plină de priveliști uluitoare și un stil grecesc uimitor. Cunoscută pentru arhitectura cicladică, plajele imaculate și cumpărăturile abundente, această evadare la malul mării promite o perioadă plină de peisaje luxoase și experiențe memorabile. Destinație exclusivă: înmuiați razele soarelui pe plaja Psarou Beach, în timp ce vă bucurați de nisipul alb și de apa albastră vibrantă; vizitați Muzeul de Folclor, care împarte promontoriul cu cea mai veche și mai cunoscută biserică din Mýkonos, Paraportianí, un fascinant hățiș asimetric de patru capele amalgamate într-una singură; vizitați Mica Veneție și cartierul alăturat Alefkándhra pentru a descoperi o zonă plină de galerii de artă, baruri, magazine și cluburi la modă

 

Unde vei fi cazat – MSC Sinfonia, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – JUNIOR OCEAN VIEW, DECK 7-10

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – JUNIOR BALCONY, DECK 9-13

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Balcon de aproximativ 3 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

* Același itinerariu pentru datele de plecare: 2, 9, 23, 30 Mai 2024/ 6, 13, 20, 27 Iunie 2024/ 4, 28, 25 Iulie 2024/ 1, 8, 15, 22, 29 August 2024/ 5, 12, 10, 26 Septembrie 2024/ 3, 10,17, 24, 31 Octombrie 2024 

 

Day

Date

Port

Arrival

Departure

Joi

25/4/2024

Piraeus (Atena), Grecia

-

17:00

Vineri

26/4/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Sâmbătă

27/4/2024

Split, Croația

7:00

16:00

Duminică

28/4/2024

Venice - Marghera, Italia

7:00

16:00

Luni

29/4/2024

Brindisi (Lecce), Italia

16:00

22:00

Marți

30/4/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

1/5/2024

Mykonos, Grecia

9:00

20:00

Joi

2/5/2024

Piraeus (Atena), Grecia

7:00

-

 

 PREȚ CROAZIERĂ

 

Prețuri începând cu 633 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 7 nopți

 

Tariful include:

 

 ·     7 nopți/ 8 zile cazare în cabine duble MSC Sinfonia, conform cu rezervarea

·        Taxe portuare

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Sinfonia în valoare de 84 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·     Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·     Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·    Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

   Produsele din magazinele de la bordul navei

·    Cheltuieli personale

·    Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 

 

Tarife reduse - la cerere

 

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene și care, în principiu, nu se returnează

 

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422

·        Acolo unde se cere pașaport (în cazul minorilor fără carte de identitate, de ex.), acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Sinfonia

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!