MSC PREZIOSA - Croazieră în Marea Nordului: Cap-Compas Islanda I

Date de plecare: 26 Mai 2024 / 01, 24 Iulie 2024

 
De la
 
1331
pasager / 11 nopți

CROAZIERĂ în MAREA NORDULUI: CAP-COMPAS ISLANDA I

 

O aventură epică in Marea Nordului!

 

Europa de Nord este distinctă de orice altă parte a continentului. Acest lucru se datorează faptului că așezările sale antice combină esența culturii lor cu trăsăturile moderne de astăzi. Urcați la bordul uneia dintre croazierele noastre MSC Europa de Nord și descoperiți comorile care pot fi găsite în Marea Nordului și experimentați Europa așa cum v-ați imaginat-o întotdeauna sau, mai degrabă, cum nu v-ați imaginat-o până acum!

 

 

Despre nava MSC PREZIOSA

 

 

Designul clasic al frumosului MSC Preziosa include elemente spectaculoase, cum ar fi o piață din piatră naturală, scări de cristal Swarovski și o piscină magică "infinită". Toate acestea și multe altele sunt de descoperit în ritmul tău la bord, bucurându-te din plin de fiecare moment în timp ce călătorești spre unele dintre cele mai frumoase destinații din lume. Pregătește-te să te scufunzi într-una dintre piscinele noastre, să te relaxezi la petrecerile tematice, să te răsfeți cu ceva delicios într-unul dintre restaurantele noastre uimitoare și multe altele!  

 

Atracții deasupra luciului mării:

Familie & copii. De la distracția și jocurile pline de stropi din parcul acvatic pentru copii Doremi Castle și senzația de mare viteză de la Vertigo, unul dintre cele mai lungi tobogane de apă de pe mare, până la discoteca pentru adolescenți și sala de jocuri video, există o lume de distracție pentru copiii de toate vârstele.

MSC Yacht Club. Cei mai pretențioși oaspeți pot opta pentru luxul izolat al MSC Yacht Club, o "navă în interiorul unei nave", formată din apartamente exclusive, servicii de majordom și facilități dedicate, precum un bar panoramic, un restaurant à la carte, o piscină privată și o terasă la soare.

MSC Aurea Spa. Spa-ul premiat MSC Aurea este un refugiu de serenitate și răsfăț la bord, oferind tratamente de frumusețe și wellness pentru a topi orice tensiune. Solarul oferă o alternativă în aer liber, pentru o relaxare completă în timp ce vă bucurați de soare.

Restaurante & bufete. La bordul MSC Preziosa vă puteți bucura de o călătorie de descoperire gastronomică, de la meniurile mereu în schimbare ale restaurantelor principale, la mesele creative pe tot parcursul zilei în Galaxy Lounge și multe altele.

Baruri & saloane.  În jurul MSC Preziosa veți găsi o varietate de baruri și saloane tematice șic. Servind un mix de cocktailuri clasice și originale, vinuri și beri internaționale, băuturi răcoritoare și muzică live, există un local care să satisfacă toate gusturile și să se potrivească cu orice stare de spirit.

 

 

Despre orașele și obiectivele turistice pe care le vei putea vizita:

Hamburg, Germania - Este un port european important pe râul Elba, care face legătura între Europa continentală și Scandinavia.  Această destinație se mândrește cu clădiri magnifice cu vedere spre port, numeroase canale și Speicherstadt, cel mai mare cartier de depozite din lume.

Excursiile MSC Croaziere oferă o mulțime de lucruri interesante de văzut, inclusiv: Speicherstadt: Orașul Depozitelor,  Hamburg (pe uscat și pe mare), Lübeck.

Speicherstadt este cel mai mare complex de depozite din lume, care se întinde pe o suprafață de peste 63 de hectare. Construit între 1883 și 1927, găzduiește clădiri remarcabile din cărămidă în stil neogotic - inclusiv muzee. Explorați labirintul său de alei, canale și poduri în cadrul unei excursii MSC Croaziere, unde veți afla mai multe despre acest renumit sit din Patrimoniul Mondial UNESCO și despre arhitectura sa de renume mondial.

Hamburg este renumit pentru bulevardele sale elegante, clădirile sale impunătoare și parcurile verzi ca smaraldul. În cadrul unei excursii MSC Croaziere vă veți bucura de un tur uluitor al canalelor, al malului râului și al altor repere fascinante ale orașului. Începeți cu o plimbare captivantă prin Hafen City, apoi admirați cu barca căile navigabile ale orașului Hamburg și priveliștile magnifice ale orizontului său. Descoperiți Primăria, parcul botanic Planten un Blomen, zona la modă Jungfernstieg și emblematica biserică Sfântul Mihail. O priveliște a caselor din secolul al XVII-lea din Krameramtsgasse încheie acest tur încântător.

Lübeck, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, este un oraș vechi fermecător pe râul Trave, caracterizat de arhitectura gotică remarcabilă. Faceți o excursie pitorească MSC Croaziere într-unul dintre cele mai frumoase porturi din Germania, unde veți descoperi alei elegante, curți și rămășițele unei dezvoltări medievale. Admirați renumitul Holtenstor (Poarta Holsten), Spitalul Sfântului Duh și cea mai mare orgă mecanică din lume de la Biserica Sfânta Maria. La final, savurați un prânz german delicios înainte de a vă întoarce la Hamburg.

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante.

Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Invergordon, Marea Britanie - Pierdut între adevăr și legendă. Când veți coborî din croaziera MSC în Invergordon,  veți fi fascinat de regiunea Highland din nord-vestul Scoției, care acoperă două treimi din nordul țării și care adăpostește cele mai spectaculoase peisaje de pe continent. S-ar putea să fiți surprins de cât de îndepărtată este încă o mare parte din această regiune: de exemplu, vastele turbării din nordul țării se numără printre cele mai întinse și mai intacte zone sălbatice din Europa, în timp ce la câteva dintre satele izolate de crofting de pe coasta de vest se poate ajunge doar cu barca.

Singurul oraș important, Inverness, este cel mai bine folosit ca o trambulină pentru zonele mai îndepărtate, unde vă puteți bucura de combinația clasică de munți, poieni, lacuri și râuri din Highlands, înconjurate pe trei laturi de o coastă magnifică, accidentată și aspră. Castelul Inverness este închis pentru public, dar Muzeul și Galeria de Artă Inverness oferă o perspectivă asupra istoriei sociale a Highlands, cu comori din vremea picților și a vikingilor.

O excursie la țărm în timpul croazierei MSC in Marea Nordului poate fi, de asemenea, ocazia de a descoperi Loch Ness. Cu o lungime de 23 de mile, de o adâncime insondabilă, rece și adesea mohorât, Loch Ness este mărginit de munți accidentați îmbrăcați în piele de căprioară, care se ridică abrupt de pe un țărm împădurit, cu poienile atractive care se deschid de o parte și de alta. Cu toate acestea, faima sa se bazează în mod covârșitor pe locuitorul său legendar, Nessie, "monstrul din Loch Ness", care asigură un flux constant de vizitatori plini de speranță în așezările punctate de-a lungul lacului, în special în Drumnadrochit.

Prima mențiune a unei creaturi misterioase apare în biografia din secolul al VII-lea a Sfântului Columba, scrisă de Sfântul Adamnan, care ar fi liniștit un animal acvatic care l-a atacat pe unul dintre călugării săi. În apropiere, ruinele impresionante ale Castelului Urquhart - un loc preferat de reperare a monștrilor - se află în vârful unei stânci de pe malul lacului.

 

Reykjavik, Islanda - Orașul spa-urilor. Reykjavík se oglindește în apele golfului său, după cum puteți vedea atunci când nava de croazieră ancorează în port. Cheiurile de pe malul mării găzduiesc o varietate de magazine, cluburi de muzică live și cafenele. Faceți o plimbare pe Frakkastigur până la Lækjartorg, pentru a admira Sólfar, cunoscut și sub numele de Călătorul Soarelui, o sculptură modernă mare din oțel realizată de Jón Gunnar Árnason, care reprezintă o navă vikingă, cu prova îndreptată spre nord.

Întoarceți-vă în trecut când ajungeți în centrul istoric, în cartierele Aðalstræti și Suðurgata, unde puteți vedea încă rămășițele unor locuințe islandeze primitive. De asemenea, biserica Hallgrímur, probabil cel mai important monument arhitectural din Reykjavik, merită o vizită. După cum veți descoperi în timpul croazierei MSC în Europa de Nord, energia geotermală condiționează în mod pozitiv viața întregii țări și există o abundență de centre spa.

Nu ratați o excursie în Parcul Național Þingvellir, în regiunea de sud-vest a insulei, inclus în patrimoniul mondial UNESCO din 2004. Pe malul nordic al Þingvallavatn, cel mai mare lac islandez, râul Öxará formează cascada Öxaráfoss în apropierea Almannagjá, cea mai mare spărtură din acest ținut.

Dacă vă plac cascadele, nu trebuie să ratați o vizită la Gullfoss, în sud-estul insulei: aici râul Hvítá coboară 11 și apoi 21 de metri, formând regina tuturor cascadelor islandeze și continuând apoi de-a lungul unui defileu îngust în platou. În această zonă se află și Strokkur, singurul gheizer care erupe regulat la fiecare 4-8 minute. Apoi se continuă spre Geysir, în valea Haukadalur, cel mai vechi gheizer cunoscut, de la care provine și termenul.

Erupțiile sale aruncă apă clocotită până la 60 de metri în aer, dar adesea ajung la peste 100 de metri înălțime: este cel mai înalt dintre gheizerele active.

 

Isafjordur, Islanda - Unde istoria și legenda se unesc. Când croaziera MSC în Marea Nordului vă va duce în punctul nord-vestic al Islandei, veți arunca ancora la Isafjordur, un orășel cu origini străvechi. În Isafjordur veți găsi cea mai veche casă islandeză în picioare, construită în 1743. La periferia orașului Bolungarvík, cea mai nordică localitate din fiordurile vestice, se poate vizita în schimb Ósvör, odinioară un sat de pescari și acum un muzeu în aer liber.

Trecutul reapare, de asemenea, în vechiul oraș Nedstikaupstadur, unde negustorii islandezi și norvegieni, mai întâi, și apoi cei britanici și germani, se întâlneau la mijlocul secolului al XV-lea în golful Isafiord. Aici, în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea, a fost construit Krambud (magazinul), care a fost transformat în secolul al XX-lea într-o locuință privată, precum și Faktorshus (casa fermierilor), Tjoruhus (casa de gudron) și Turnhus (casa turn), folosite ca depozite și centre de prelucrare a peștelui.

În timpul croazierei MSC în Marea Nordului, dacă doriți să vă faceți o idee despre cum trăiau islandezii în trecut, încercați o excursie la Vigur, literalmente "insula în formă de suliță". Apele sale găzduiesc o mare cantitate de lei de mare care se hrănesc cu păsări marine, precum puffinul, guillemotul negru, agresiva ciocănitoare arctică (care poate ataca oamenii dacă se simte amenințată) și eiderul comun.

Un alt spectacol al naturii este Naustahvilft, "scaunul trolului", o depresiune mare în formă de semilună în munții plați care înconjoară fiordul Isafjordur. Legenda spune că a fost creată de un trol surprins de lumina soarelui stând pe munte cu picioarele în apă. Indiferent dacă credeți în legendă sau, mai degrabă, într-o vale săpată de gheață în timpul ultimei ere glaciare, încercați această scurtă, dar intensă excursie, cu siguranță merită.

 

Akureyri, Islanda - Înfrângerea lui Odin și Thor. Când debarcați de pe vasul de croazieră pentru o excursie în Akureyri, ar trebui să faceți o incursiune la Lacul Myvatn. Pentru a ajunge acolo veți trece prin Eyjafjördur, de unde vă puteți bucura de o priveliște splendidă asupra orașului-port. Primul popas demn de luat în seamă este la Godafoss, aici apele Skjálfandafljót formează o cascadă înaltă de 12 metri. Potrivit legendei, în anul 999 sau 1000, unul dintre conducătorii islandezi a proclamat creștinismul ca religie oficială a Islandei și a aruncat în apele acesteia idolii zeilor nordici Odin, Thor și Freyr cărora, foarte posibil, căderea de apă le era dedicată anterior.

Un vitraliu al bisericii din Akureyri (Akureyrarkirkja) înfățișează această legendă. În timp ce se continuă de-a lungul naturii sălbatice islandeze, cu o varietate incredibilă de culori, variind de la pajiștile de un verde strălucitor până la mineralele roșii care erup din adâncurile insulei, se ajunge la pseudo-craterele de la Skutustaðir, generată de vaporii subterani produși de o erupție de acum 2500 de ani.

De aici se poate ajunge la Dimmuborgir, un labirint incredibil de lavă unde, printre formațiuni deosebite, se ridică Kirkjan, o biserică naturală cu două portaluri cu arcade ascuțite și, în interior, adevărate capele cu altare. Vă puteți încheia vizita la craterul Viti, cunoscut și sub numele de Infernul, una dintre multele guri ale vulcanului central Krafla.

Dacă vă simțiți în stare să urcați abruptul de la lacul său intern, vă puteți bucura și de o baie caldă relaxantă. Aici veți găsi și Askja, o calderă imensă care se întinde pe o suprafață de 50 km pătrați, un deșert de lavă și nisip fin, asemănător cu praful de pe Lună: aici s-au antrenat, de fapt, astronauții de pe Apollo 11 pentru aterizarea pe Lună.

Înainte de a vă întoarce la Akureyri, dacă vă simțiți curioși, vă puteți opri să vizitați casa lui Moș Crăciun, la aproximativ zece kilometri spre sud, un încântător magazin de jucării de Crăciun, cu cel mai mare calendar de Advent din lume.

 

Kirkwall (Orkney Is.), Marea Britanie - Pietrele mistice din Stenness. Navighează într-o croazieră MSC spre arhipelagul unic și curajos Orkney! Pentru un Orcadian, Mainland înseamnă cea mai mare insulă din Orkney, mai degrabă decât restul Scoției, iar istoria lor este indisolubil legată de Scandinavia.

Kirkwall, capitala insulei Orkney, are o trăsătură unică - catedrala sa de gresie, fără îndoială cea mai frumoasă clădire medievală din nordul Scoției. În prezent, orașul este împărțit în două puncte centrale: portul vechi, la capătul nordic al orașului, unde feriboturile inter-insulare vin și pleacă pe tot parcursul anului, și strada principală din dale de piatră, care își schimbă numele de patru ori pe măsură ce se învârte spre sud dinspre port, trecând pe lângă catedrală.

Aflată chiar în inima orașului Kirkwall, Catedrala St Magnus este cea mai fascinantă atracție a orașului. Această frumoasă clădire din gresie roșie a fost începută în 1137 de către contele viking Rognvald, care a construit catedrala în onoarea unchiului său Magnus, ucis la ordinul vărului său Håkon în 1117.

La sud de catedrală se află rămășițele ruinate ale Palatului episcopal, reședința episcopului de Orkney încă din secolul al XII-lea. Cu toate acestea, cea mai mare parte din ceea ce vedeți acum datează din timpul episcopului Robert Reid, fondatorul din secolul al XVI-lea al Universității din Edinburgh. O scară îngustă în spirală te duce în vârf, de unde ai o priveliște bună asupra catedralei și a acoperișurilor din Kirkwall. Croazierele MSC oferă, de asemenea, excursii în inima celui mai important complex ceremonial neolitic din Orkney. Cea mai vizibilă parte este Stones of Stenness, inițial un cerc de douăsprezece plăci de piatră, acum doar patru, dintre care cea mai înaltă are peste 4,5 metri înălțime și se remarcă prin subtilitatea sa incredibilă.

 

Unde vei fi cazat – MSC Preziosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – JUNIOR INTERIOR, DECK 8-11

 

Suprafață de aproximativ 13 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Paturi duble sau single confortabile (la cerere), poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere) 

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE/PREMIUM OCEAN VIEW, DECK 8-13/5

 

Suprafață de aproximativ 12-20 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr, fotoliu relaxant

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – JUNIOR/PREMIUM BALCONY, DECK 9-13/8-13

 

Suprafață de aproximativ 14-18 mp

Balcon de aproximativ 3-12 mp

Garderobă, baie cu duș și uscător de păr

Pat dublu confortabil, care poate fi transformat în două paturi de o persoană (la cerere)

TV interactiv, conexiune Wi-Fi (contra cost), telefon și seif, mini bar și aer condiționat

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

 

 

Acelasi itinerariu pentru datele de plecare: 01, 24 Iulie 2024

 

Zi

Dată

Port

Sosire

Plecare

Luni

26/5/2024

Hamburg, Germania

-

19:00

Marți

27/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

28/5/2024

Invergordon, Marea Britanie

7:00

17:00

Joi

29/5/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

30/5/2024

Reykjavik, Islanda

10:00

23:59

Sâmbătă

31/5/2024

Reykjavik, Islanda

0:01

18:00

Duminică

1/6/2024

Isafjordur, Islanda

7:00

19:00

Luni

2/6/2024

Akureyri, Islanda

7:00

18:00

Marți

3/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Miercuri

4/6/2024

Kirkwall (Orkney Is.), Marea Britanie

9:00

20:00

Joi

5/6/2024

Zi de navigare pe mare

-

-

Vineri

6/6/2024

Hamburg, Germania

6:00

-

PREȚ CROAZIERĂ

Prețuri începând cu 1331 EUR / pasager în cabină dublă (Interioară) 11 nopți

 

Tariful include:

 

• Taxa de servicii hoteliere (Hotel Service Charge - HSC) pe MSC Preziosa în valoare de 132 EUR / pasager / călătorie. Taxa de servicii hoteliere nu se aplică copiilor cu vârsta sub 2 ani la data plecării în croazieră.

• 11 nopți/ 12 zile cazare în cabine duble MSC Preziosa, conform cu rezervarea

• Taxe portuare

• Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Ai libertatea de a practica tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau sa profiți de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. Nu lăsa neexplorate la bordul navei nici spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

·        Transport cu avionul si transfer apt-port-apt

·        Asigurare de călătorie și asigurare storno. Asigurarea de călătorie MSC poate fi adăugată în timpul rezervării

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·        Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

Tarife reduse - la cerere

-         Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse

 

Politica de rezervări

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

 

Penalizare/returnare* în caz de anulare a rezervării (60 EUR taxă de procesare):

•             returnarea integrală a avansului de cazare la bordul navei, dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

•             25% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 64-35 de zile înainte de plecare

•             40% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 34-25 de zile înainte de plecare

•             80% din prețul cazării, dacă anularea se face în intervalul 24-10 zile înainte de plecare

•             100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 9 zile înainte de plecare, inclusiv pentru neprezentare la program

excepție privind returnarea fac sumele achitate în avans pentru rezervarea transportului aerian și de transfer care se supun condițiilor de anulare ale companiilor aeriene / de transport la sol și care, în principiu, nu se returnează

 

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE REȚINUT:

Pentru condițiile de călătorie în țările Uniunii Europene și Norvegia consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-urile de mai jos:

https://www.mae.ro/node/1422 , https://www.mae.ro/travel-conditions/3729

·        Acolo unde se cere pașaport, acesta trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul/cartea de identitate nu sunt deteriorate

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Preziosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii care nu au emisă cartea de identitate au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!