Croaziere Golful Persic

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

 <b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor
O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.
<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră in Golful Persic? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Golful Persic

 

Descoperă farmecul excepțional al unei croaziere în Golful Persic cu MSC Cruises! Bucură-te de luxul modern și de serviciile de top ale navelor MSC, care te vor purta într-o călătorie fascinantă prin destinații unice precum Dubai și Abu Dhabi.

La bordul unei nave MSC, ai acces la o varietate de opțiuni de divertisment, de la spectacole captivante la spații de relaxare luxoase și restaurante cu bucate rafinate. Străbați apele liniștite ale Golfului Persic, oferindu-ți oportunitatea de a explora atracții notabile precum Burj Khalifa și Moscheea Sheikh Zayed, precum și de a te bucura de aventuri autentice în deșert. Cu servicii de înaltă calitate și destinații de neuitat, o croazieră MSC în Golful Persic este alegerea perfectă pentru o escapadă extraordinară! 

În plus, te invităm să participi la experiențe culinare de excepție în restaurantele rafinate de la bordul navelor MSC, unde vei gusta deliciile locale și internaționale într-un cadru elegant. Cu MSC Cruises, fiecare moment devine o poveste de călătorie, iar Golful Persic devine destinatia ta preferată pentru o vacanță memorabilă. Alege să te alături nouă și să descoperi frumusețea și rafinamentul acestei regiuni unice!

Excursii optionale Golful Persic

Excursie la Burj Khalifa, Dubai

details

Excursie la Burj Khalifa, Dubai

Explorează emblematica clădire Burj Khalifa, cea mai înaltă structură din lume. Cu o panoramă uimitoare a orașului Dubai, această experiență oferă o privire impresionantă asupra progresului arhitectural și urban al regiunii.

Tur la Moscheea Sheikh Zayed

details

Tur la Moscheea Sheikh Zayed

Descoperă splendoarea arhitecturală și spirituală a celei mai mari moschei din Emiratele Arabe Unite. Cu minarete imense și ornamente bogate, Moscheea Sheikh Zayed impresionează cu frumusețea și măreția ei.

Insula Palm Jumeirah

details

Insula Palm Jumeirah

Bucură-te de o călătorie pe apele cristaline ale Golfului Persic și explorează insula artificială Palm Jumeirah, cu plajele sale de lux, hoteluri extravagante și peisaje spectaculoase.

Deșertul Rub' al Khali

details

Deșertul Rub' al Khali

Ia parte la o aventură în deșert și descoperă frumusețea nesfârșită a celui mai mare deșert nisipos din lume, Rub' al Khali. Safariul în deșert include plimbări cu cămile, sandboarding și o cină sub cerul înstelat al deșertului.

Muzeul Louvre Abu Dhabi

details

Muzeul Louvre Abu Dhabi

Explorează capodoperele de artă din întreaga lume în acest muzeu de prestigiu. Muzeul Louvre Abu Dhabi adună colecții impresionante și oferă o experiență culturală remarcabilă.

Dhow pe Dubai Creek

details

Dhow pe Dubai Creek

Experimentează farmecul tradițional al Dubaiului cu o croazieră romantică pe Creekul Dubai, un canal care străbate centrul orașului. Admiră peisajele luminoase ale orașului și savurează o cină tradițională la bordul unei ambarcațiuni tradiționale dhow.

Soukurile din Dubai

details

Soukurile din Dubai

Plimbă-te prin piețele tradiționale sau soukurile din Dubai pentru a experimenta atmosfera vibrantă a bazarurilor. Aici, vei găsi o gamă variată de produse, de la textile și bijuterii la condimente și suveniruri locale.

Insula Sir Bani Yas

details

Insula Sir Bani Yas

Descoperă frumusețea naturală a Insulei Sir Bani Yas, situată în largul coastei Abu Dhabi. Cu rezervații de animale sălbatice, plaje intime și activități de aventură, această insulă oferă o evadare relaxantă în mijlocul naturii.