Croaziere Europa de Nord

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor

O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră în Europa de Nord? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere în Europa de Nord

Pornind de pe valurile nesfârșite ale mării, MSC Cruises te invită să descoperi splendoarea Europei de Nord printr-o călătorie de neuitat. Imaginați-vă trezindu-vă în fiecare dimineață într-un nou orășel de coastă, fiecare cu propria sa istorie și frumusețe distinctă.

Croaziera noastră începe în vibrantul oraș Amsterdam, cu canalele sale pitorești și arhitectura tipică. Navigând spre nord, vom poposi în porturile pitorești ale Norvegiei, unde fiordurile sclipitoare se intersectează cu munții verzi, oferind priveliști de neegalat. Pe măsură ce ne îndreptăm către Cercul Polar, vom fi martorii fenomenului cunoscut sub numele de "soarele de la miezul nopții", unde întunericul abia atinge orizontul.

În timpul navigării, MSC Cruises se asigură că oaspeții săi se bucură de luxul și confortul oferit de vasul de croazieră. Vei fi răsfățat cu preparate culinare europene și internaționale, servicii de spa de înaltă clasă, divertisment live și multe activități captivante pentru toate vârstele.

Și asta nu e tot! Odată ce ajungem în porturi, excursiile organizate te vor conduce spre inima culturii și istoriei locale. De la muzeele bogate ale Danemarcei, la legendele vikingilor din Islanda și frumusețile naturale ale Scoției, fiecare oprire este o nouă aventură.

 

Excursii optionale Europa de Nord

Fiordurile Norvegiene

detalii

Fiordurile Norvegiene

Acesta este unul dintre cele mai populare și impresionante peisaje din Europa de Nord. Poți opta pentru o excursie cu barca sau cu kayak, sau poți face drumeții pentru vederi panoramice.

Palatul Eremitage din Sankt Petersburg

detalii

Palatul Eremitage din Sankt Petersburg

Este unul dintre cele mai mari muzee de artă din lume, găzduind opere de artă valoroase de la artiști precum Rembrandt, Leonardo da Vinci și Michelangelo.

Tallinn, Estonia

detalii

Tallinn, Estonia

Cu străduțele sale înguste, clădirile medievale și istoria sa bogată, Orașul Vechi din Tallinn este un loc perfect pentru iubitorii de istorie.

Stockholm

detalii

Stockholm

Stockholm, capitala Suediei, este situată pe 14 insule, iar arhipelagul cuprinde în total peste 30.000 de insule. Poți lua un vas de croazieră sau un ferry pentru a explora aceste insule pitorești.

Turul Castelelor din Copenhaga

detalii

Turul Castelelor din Copenhaga

Vizitează Castelul Rosenborg, Castelul Amalienborg și Castelul Christiansborg pentru a descoperi istoria și arhitectura daneză.

Excursie la Lofoten

detalii

Excursie la Lofoten

Acest arhipelag impresionant oferă peisaje montane, plaje virgine și sate de pescari. Este un loc ideal pentru fotografie, drumeții și relaxare.

Vulcanul Geysir din Islanda

detalii

Vulcanul Geysir din Islanda

Geysir este unul dintre cei mai faimoși gheizere din lume. Deși Geysir însuși erupe rar, zona înconjurătoare are multe alte puncte geotermale active.

Bergen, Norvegia

detalii

Bergen, Norvegia

Cunoscut pentru clădirile sale din lemn, Bergen este un oraș plin de istorie și cultura. Poți vizita Piața Pescarilor, mergi cu funicularul pe Muntele Fløyen pentru o priveliște panoramică sau vizitează muzeele din oraș.