MSC VIRTUOSA - Croazieră de Grup Golful Persic

Date de plecare: 9, 16, 23 Martie 2024

 
De la
 
1480
pasager / 7 nopți

Suspendat între viitor și tradiție

Destinația evocă fascinația orientală, peisajele marine turcoaz și nisipurile calde ale deșertului. Acolo unde odinioară era doar deșert, astăzi găsim cele mai înalte clădiri din lume, cele mai luxoase hoteluri și cea mai îndrăzneață arhitectură care coexistă cu palatele istorice și cu vestigiile lungii și bogatei istorii arabe. Abu Dhabi și Dubai vă vor surprinde cu arhitectura lor îndrăzneață și futuristă, iar insula Sir Bani Yas vă va încânta cu o experiență de vis pe plajă sau cu un safari fără egal între mangrove, deșert și zonele protejate ale golfului.

 

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvântul virtuos, care înseamnă cineva foarte priceput în domeniul său de activitate, astfel că MSC Virtuosa a fost numită pentru a aduce un omagiu priceperii și expertizei arhitecților de la MSC Cruises și partenerilor de la șantierul naval Les Chantiers de l'Atlantique care au proiectat și construit această clasă inovatoare de nave. MSC Virtuosa este una dintre cele mai mari două nave din flota MSC Cruises (alături de nava sa soră MSC Grandiosa) oferind o gamă impresionantă de caracteristici pentru oaspeți, toate reunite într-o armonie perfectă pentru a oferi cea mai bună experiență de vacanță în croazieră.

MSC Virtuosa a fost numită oficial în seara zilei de 27 noiembrie 2021 în Port Rashid, Dubai, în cadrul unei ceremonii strălucitoare. Nava a fost botezată de superstarul Sophia Loren, MSC Virtuosa fiind cea de-a 17-a navă botezată de ea în flota MSC Cruises.

Nava este echipată cu sisteme avansate de sunet și lumină, precum și echipamente de proiecție video. Un sistem de partajare a vizionării de înaltă tehnologie permite ca vizionarea din orice sursă dată de pe navă să fie partajată pe întreaga navă sau către anumite saloane sau zone publice. Conexiune la internet Wi-Fi disponibilă în toate zonele publice și în cabine. MSC Virtuosa poate transporta până la 6.334 de pasageri și 1.704 membri ai echipajului.

Atracții deasupra luciului mării:

MSC Starship Club – Sunteți bineveniți la casa lui Rob, primul barman robotic umanoid de pe mare! MSC Starship Club oferă o experiență futuristă imersivă, plutind într-o călătorie prin noi destinații galactice, totul în timp ce Rob îți pregătește cocktailul tău preferat, poate spunându-ți o glumă sau chiar arătându-ți mișcările lui de dans!

 

 

 

Galleria Virtuousa – Cu cea mai lungă cupolă cu LED-uri de pe mare deasupra și având peste 11.60 de metri pătrați de spațiu comercial, MSC Virtuosa doboară recordul mondial oferind cea mai mare zonă comercială de pe mările lumii.

Promenada interioară include atât restaurante principale, cât și restaurante de specialitate, 11 buticuri de ultimă generație și peste 2

50 de mărci. Nu numai că visele tale de cumpărături pot deveni realitate aici, dar promenada este bine cunoscută pentru socializare și divertisment, oferind cocktailul perfect și divertisment live.

 

Familie & copii – MSC Cruises este cunoscută pentru oferta sa premiată pentru familii și are un parteneriat de lungă durată cu LEGO Group pentru a proiecta zonele cluburilor pentru copii, precum și activitățile de la bord. Descoperiți la bord toate activitățile și serviciile pentru copii, preadolescenți, adolescenți și părinții lor.

 

Piscine - Cifrele nu mint: 5 piscine unice și deosebite, inclusiv unul dintre cele mai mari și mai complexe parcuri acvatice de pe mare! Piscinele de pe MSC Virtuosa sunt capabile să găzduiască peste 1.000 de oaspeți cu tot confortul. Mai mult: piscina Atmosphere Pool oferă peste 1.670 de metri pătrați (ceea ce echivalează cu aproximativ 10 metri pătrați de spațiu public pentru fiecare oaspete) și este una dintre cele mai vaste care se găsesc pe mare.

 

Despre orașele si obiectivele turistice pe care le vei putea vizita

Dubai - farmec oriental arhaic și hoteluri de șapte stele. O excursie la țărm în timpul croazierei cu MSC Virtuosa in Golful Persic poate fi ocazia de a descoperi Bur Dubai, în inima metropolei Dubai, pe partea de sud a golfului. Este cea mai veche parte a Dubaiului și oferă o perspectivă fascinantă asupra rădăcinilor tradiționale ale orașului. Aici veți găsi multe dintre cele mai interesante case din patrimoniul arab al locului, grupate în frumosul cartier vechi iranian Bastakiya sau în cartierul Shindagha, situat pe malul apei. Experiența continuă apoi cu excelentul Muzeu Dubai, extinzându-se apoi în uimitorul bazar souk textil.

Croaziera cu MSC Virtuosa oferă, de asemenea, excursii în districtul plin de viață Deira: centrul activității comerciale tradiționale din Dubai, o mare parte din aceasta desfășurându-se încă în zona vibrantă a bazarelor souk de modă veche, inclusiv în faimoasele piețe de aur și de condimente. La câțiva kilometri sud de centrul vechi al orașului, Dubaiul modern începe în stil spectaculos cu Sheikh Zayed Road, unde se află o serie de zgârie-nori printre care se remarcă strălucitoarele Emirates Towers care îți taie respirația.

Totuși, chiar și acestea sunt eclipsate de dezvoltarea masivă a Downtown Dubai de la capătul sudic al ocolitoarei orașului, centrat pe noul și stupefiantul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, aceasta la rândul ei fiind flancată de alte atracții care bat recorduri, precum gargantuosul Dubai Mall și spectaculoasa Fântână din Dubai.

La vest de șoseaua Sheikh Zayed, suburbia întinsă până pe plaja Jumeirah este destinația tradițională aleasă de expatriații europeni din Dubai, cu nesfârșitele sale șiruri de vile înconjurate de ziduri, presărate cu o jumătate de duzină de centre comerciale și cu o mulțime de obiective turistice. La capătul sudic al Jumeirah, în suburbia liniștită Umm Suqeim, se află obiective turistice la fel de emblematice, printre care Jumeirah Beach Hotel, în formă de valuri, extraordinarul complex Madinat Jumeirah – mini-orașul arab din Dubai, care cuprinde hoteluri de cinci stele, souk-uri ornamentate și puncte de atracție la malul mării, precum și hotelul Burj al Arab, un obiectiv de neuitat.

 

 

Zi de navigare pe mareO zi pe mare vă oferă posibilitatea de a vă reîncărca înainte de a acosta în următorul port. Bucurați-vă de numeroasele facilități pe care vi le oferă nava dvs. răsfățându-vă cu o zi relaxantă la spa, vizionând un spectacol distractiv cu artiști talentați sau savurând o seară de cină rafinată la unul dintre numeroasele noastre restaurante. Respectați-vă obiectivele de fitness, mergând la sala de sport sau folosindu-vă de saltea pentru o sesiune de yoga conștientă. Cercetați o varietate de magazine pentru a descoperi ținute la modă, accesorii și bijuterii. O selecție largă de piscine vă permite să alegeți mediul perfect: fie că doriți să vă scăldați la soare sau să săriți în apă pentru a vă răcori, o zi la piscină este timp bine petrecut. Sau iți poți încerca norocul în cazinou, unde poți câștiga la aparatele de joc sau îți poți pune la încercare fața de poker la unul dintre jocurile de masă. Indiferent de nivelul tău de îndemânare, te vei afla riscând pe marginea scaunului în timp ce ai putea nimeri unul dintre jackpot-uri. Cu atracții și activități nesfârșite, experiența ta de zi de mare va fi una de neuitat.

 

Abu Dhabi - Plăcerea luxului neîmblânzit. Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, oferă un contrast interesant cu vecinul său Dubai, aflat la puțin peste o oră de mers cu mașina pe coastă. În fruntea atracțiilor principale ale croazierei din Golf se numără extravagantul hotel Emirates Palace precum și mai spectaculoasa Moschee Sheikh Zayed. Blockbuster-ul atracțiilor de mare succes de pe insula Yas din Abu Dhabi este, însă, o excursie de vis pentru toți fanii F1 – Formula 1. Aici veți găsi "cel mai mare parc tematic acoperit din lume", iar locul oferă o gamă largă de atracții cu tema Ferrari care îi va atrage atât pe copii cât și pe adulți, aceștia având la îndemână inclusiv posibilitatea de a conduce un simulator de F1, de a urca în roller-coasterul Formula Rossa (cel mai rapid din lume!) sau de a experimenta accelerația din timpul curselor de F1 în "turnul de viteză" G Force, precum și numeroase alte atracții mai soft, orientate spre familie. Pasionații de sporturi cu motor se vor bucura, de asemenea, de marea expoziție de mașini Ferrari clasice și contemporane și de turul virtual al faimoasei fabrici Maranello a companiei Ferrari.

La aproximativ 15 km de centrul orașului Abu Dhabi, măreața Moschee Sheikh Zayed domină toate căile terestre prin care te poți apropia de oraș, edificiul său enorm alb ca zăpada compus din cupole și minarete fiind vizibil de la kilometri distanță și oferind un simbol spectaculos al mândriei islamice la intrarea în capitala Emiratelor Arabe Unite. Finalizată în 2007, moscheea a fost comandată de șeicul Zayed bin Sultan al Nahyan, care este înmormântat într-un modest mausoleu din marmură albă, aproape de intrare, și a primit numele acestuia. Moscheea este una dintre cele mai mari din lume și, cu siguranță, cea mai scumpă, deoarece construcția ei a durat 12 ani și a costat aproximativ 500 de milioane de dolari. Este, de asemenea, neobișnuită prin faptul că este una dintre cele două moschei din EAU deschise vizitei pentru ne-musulmani.

 

Insula Sir Bani Yas – Bucurați-vă de tot confortul de pe navă împreună cu toată distracția de pe plajă. O oprire încântătoare în această croazieră MSC spre Dubai, Abu Dhabi și Qatar este Insula Sir Bani Yas. Aceasta nu are nimic de-a face cu progresul hiper-tehnologic pe care îl veți admira în călătoria dumneavoastră în orașele-perlă ale Golfului. Experiența de pe Sir Bani Yas înseamnă relaxare. Această experiență include un prânz delicios la grătar cu burgeri suculenți și alte delicii la grătar, salate și legume proaspete, produse de patiserie și fructe. Și vă puteți bucura de cocktailuri, beri reci ca gheața și băuturi răcoritoare de la cele șase baruri de pe insulă.

Opțiunile de divertisment pe insulă variază de la tenis și volei pe plajă până la paddle boarding și snorkeling, fără a uita activitățile de gimnastică și de dans ori petrecerile distractive pe plajă. În tot acest timp, parcul acvatic gonflabil și zona de joacă pentru copii îi vor face pe aceștia fericiți toată ziua.

Fără a părăsi plaja, vă puteți răsfăța cu un masaj revitalizant sau cu un tratament de înfrumusețare oferit de experții de la MSC Aurea Spa. Iar dacă ați rezervat o excursie pe insulă - sau decideți să vă alăturați uneia în ultimul moment - veți găsi și biroul nostru de excursii chiar acolo, pe plajă.

Nu in ultimul rând, ca un lucru extraordinar, veți afla cum pe Sir Bani Yas, la fel ca și pe insulele Dalma și pe cele șase insule Discovery din apropiere, a fost constituită o imensă rezervație naturală pentru speciile pe cale de dispariție, fie că acestea provin din peninsula arabă sau din Africa. Astfel, veți putea explora o destinație insulară unică în felul ei, fie parcurgând potecile rezervației călare sau cu jeep-ul, fie stând calmi si fără grabă observând fauna sălbatica din ascunzători special concepute în acest sens, fie fiind așezați comod într-un dhow tradițional pentru o mini-croazieră.

 

Doha - o capitală futuristă cu un orizont impresionant. O călătorie în Qatar devine specială pe o croazieră MSC. O croazieră spre Dubai, Abu Dhabi și Qatar vă va face cunoștință pe parcurs cu Doha, capitala futuristă a țării din Golf. Un oraș cu un orizont impresionant, cu zgârie-nori supermoderni nou-nouți. Turnul Aspire din Doha (300 de metri) domină orizontul. Este cea mai înaltă clădire din țară, a cărei formă seamănă cu o torță. Această clădire este situată în apropierea orașului sportiv, care a găzduit deja evenimente precum ediția a XII-a a Jocurilor Pan-arabe. O mare parte din Doha, inclusiv lăcașurile de cult, cum ar fi noua moschee din cadrul Facultății de studii islamice din Qatar, pare să fie deja în viitor. Nu ratați o vizită la Perla, un port artificial circular futurist și artificial care se dezvoltă la nord de centrul orașului și totuși, după cum veți observa în excursia la țărm, inima veche a orașului încă bate puternic.

În centrul istoric al orașului Doha veți găsi un Suq, unde se poate face schimb de orice - de la cămile la aur – precum și fortăreața Al Khoot, care datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea și care acum a fost transformată în muzeu. În timpul croazierei spre Doha, câteva excursii vă vor conduce la descoperirea nordului țării și a istoriei acestui fascinant emirat. În Ash Shamal, fortăreața Al-Zubara se înalță din mijlocul deșertului și datează din anii treizeci. Clădirea, care la prima vedere pare un imens castel de nisip, a fost complet restaurată și transformată în muzeu. În apropierea fortăreței puteți vizita, de asemenea, rămășițele arheologice ale unei alte structuri defensive, chiar mai veche, Qal' at Murair. De asemenea, veți găsi Zubara, un sat de negustori și scafandri-căutători-de perle, o așezare care datează din secolul al XIX-lea și care a fost ulterior abandonată.

 

Bahrain - Regatul celor două mări. În timpul croazierei din Golf veți debarca și în Bahrain, o insulă din Golf de 40 km lungime și doar 15 km lățime. Această țară cu o cultură milenară este numită și "regatul celor două mări", deoarece apele sale se învecinează cu cele ale Qatarului, la sud, și cu cele ale Arabiei Saudite, la vest. În timpul escalei în Bahrain, o excursie vă va duce la descoperirea fermecătoarei sale capitale, Manama. Orașul, în care zgârie-nori moderni stau alături de clădiri vechi, are legături puternice cu tradițiile nomade: locuitorii săi se îndreaptă adesea spre deșert și stau în corturi mari și albe pentru a participa la tradiția străveche a vânătorii cu șoimi. Muzeul Național este un punct de plecare excelent pentru o vizită în capitală: o oportunitate de a învăța despre istoria și obiceiurile acestui tărâm străvechi. 

Moscheea Al Fateh, pe de altă parte, este o experiență mistică. Este o clădire sacră imensă, cu două minarete impunătoare, care poate găzdui până la 7.000 de credincioși, construită din materiale aduse din întreaga lume. De exemplu, cele o mie de lămpi indiene din lemn încrustat, giganticul candelabru austriac din cristal Swarovski și marmura italiană de Carrara. La mică distanță de capitală, se află Qal'at al Bahrain (Fortul Bahrain). De o foarte bună calitate datorată eforturilor recente de reconstrucție, fortul în forma sa actuală constituie o dovadă a "raidurilor" din secolul al XVI-lea ale marinarilor portughezi. Cu toate acestea, dealul pe care este amplasat fortul a fost locul mai multor așezări umane de-a lungul secolelor. În cele din urmă, nu puteți pleca din Bahrain fără să fi cumpărat, sau cel puțin să fi admirat, minunatele și extrem de prețioasele perle pescuite în marea sa.

 

Unde vei fi cazat – MSC Virtuosa, hotelul-oraș de pe mare

 

Cabină interioară – DELUXE INTERIOR, DECK 5-14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Fotoliu de relaxare 

Baie cu duș, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu vedere exterioară – DELUXE OCEAN VIEW, DECK 5

 

Suprafață de aproximativ 16 mp

Fereastră cu vedere la mare

Fotoliu de relaxare, baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Poate găzdui până la 6 persoane

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Cabină cu balcon – DELUXE BALCONY, DECK 8-12, 14

 

Suprafață de aproximativ 17 mp

Balcon de aproximativ 6-8 mp

Zonă de relaxare cu canapea

Baie cu duș sau cadă, zonă de toaletă și uscător de păr

Paturi confortabile duble sau de o persoană (la cerere)

TV interactiv, telefon, conexiune Wi-Fi disponibilă (contra cost), seif și minibar

Imaginea este doar reprezentativă; dimensiunea, dispunerea și mobilierul pot varia (în cadrul aceleiași categorii de cabine)

 

Zi

Data

Port

Sosire

Plecare

Sâmbătă

9/03/2024

Dubai, Emiratele Arabe Unite

-

19:00

Duminică

10/03/2024

Doha, Qatar

8:00

18:00

Luni

11/03/2024

Bahrain

8:00

19:00

Marți

12/03/2024

pe mare

-

-

Miercuri

13/03/2024

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

7:00

21:00

Joi

14/03/2024

Sir Bani Yas (insulă), Emiratele Arabe Unite

8:00

18:00

Vineri

15/03/2024

Dubai, Emiratele Arabe Unite

9:00

23:59

Sâmbătă

16/03/2024

Dubai, Emiratele Arabe Unite

0:01

-

 

Același itinerariu, având același program orar și aceleași conexiuni aeriene pentru datele de plecare 16/ 23 Mar 2024

 

Itinerariu desfășurat

• 09.03.2024 – zbor pe ruta București-Dubai, companie aeriană FlyDubai OTP 03.45 – DXB 10.40; transfer ap/port

                          îmbarcare pe MSC Virtuosa – port Dubai (Emiratele Arabe Unite – EAU), plecare din port ora 19.00

• 10.03.2024 – sosire/andocare în port Doha (Qatar) ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 11.03.2024 – sosire/andocare în port Bahrain ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 19.00

• 12.03.2024 – navigare pe mare; activități pe navă

• 13.03.2024 – sosire/andocare în port Abu Dhabi (EAU) ora 07.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 21.00

• 14.03.2024 – sosire/andocare în port Sir Bani Yas (EAU) ora 08.00; activități la țărm/pe navă; plecare din port ora 18.00

• 15.03.2024 – sosire/andocare în port Dubai (EAU) ora 09.00; activități la țărm/pe navă; încheiere croazieră ora 23.59

• 16.03.2024 – andocare/debarcare în port Dubai (EAU) ora 00.01 (debarcarea se efectuează dimineața)

                            transfer port/ap; zbor pe ruta Dubai-București, companie aeriana FlyDubai DXB 23.10 – OTP 02.45

 

Orar de zbor flydubai (FZ/charter):

 

1. 09mar/ OTP 03.45 – DXB 10.40     16mar/ DXB 23.10 – OTP 02.45

2. 16mar/ OTP 03.45 – DXB 10.40     23mar/ DXB 23.10 – OTP 02.45

3. 23mar/ OTP 03.45 – DXB 10.40     30mar/ DXB 23.10 – OTP 02.45

 

PREȚ CROAZIERĂ

Tipuri de cabină/ cameră

 

Interioară                            – prețuri începând cu 1480 EUR / pasager în cabină dublă

Cu vedere exterioară          – prețuri începând cu 1620 EUR / pasager în cabină dublă

Cu balcon                            – prețuri începând cu 1877 EUR / pasager în cabină dublă 

 

Tariful include:

·        Bilet de avion pe rutele Otopeni-Dubai și Dubai-Otopeni cu bagaj de cală (20 kg) și bagaj de mână (8 kg) inclus

·        Taxe portuare și de aeroport

·        Transferuri între aeroport si portul de îmbarcare

·        7 nopți cazare în cabine duble MSC Virtuosa, conform cu rezervarea

·        Hotel Service Charge (HSC) pe MSC Virtuosa în valoare de 84 EUR / turist / călătorie

·        Asistență la bord în mai multe limbi de circulație internațională

·        Conducător de grup vorbitor de limba română

 

Alte servicii incluse în preț:

 

Masa

O gamă de restaurante și un bufet extins care oferă mâncărurile preferate proaspăt preparate de bucătari cu înaltă pregătire. Toate mesele sunt servite la bordul navei: micul dejun, prânzul, cina (în restaurant bufet sau în restaurant à la carte).

Divertisment

Vei fi uimit de un program bogat de activități în timpul zilei, showuri spectaculoase de seară, spectacole de teatru impresionante în stilul Broadway și Las Vegas, muzică live și noapte dansantă până în zori.

Activități

Profită de tenisul, voleiul și baschetul în aer liber la bordul navei sau de sala de gimnastică de ultimă generație, cu echipamente de antrenament cardio și de forță TECHNOGYM®. Adaugă la asta cursuri de yoga și fitness. De asemenea, nu lăsa neexplorate la bordul navei spațiile dedicate pentru piscine și jacuzzi!

Familii

Cluburi pentru copii de zi și de noapte, în funcție de vârstă. Sub o supraveghere calificată, cluburile noastre oferă șansa de a explora și socializa printr-o gamă largă de activități stimulatoare și distractive. Aveți acces liber la bibliotecă și la sălile de jocuri electronice.

 

LOCALIZARE CABINE

IR1          Deluxe Interior – Punțile 5-10

IR2          Deluxe Interior – Punțile 11-14

OB          Deluxe Ocean View (cabină garantată) – Puntea 5

BR1        Deluxe Balcony – Punțile 8-10

BR2        Deluxe Balcony – Punțile 11-12

BB           Deluxe Balcony (cabină garantată) – Punțile 8-12

BP           Deluxe Balcony (Partial View) – Punțile 8-14

 

·        Taxa de viză

·  Asigurare de călătorie și asigurare storno

·        Excursii și activități la țărm, inclusiv taxele de intrare la obiectivele turistice și ghizii pentru acestea

·        Produsele din magazinele de la bordul navei

·        Cheltuieli personale

·    Orice alte servicii și mese/băuturi la bordul navei care nu sunt menționate în categoria servicii incluse

 Tarife reduse - la cerere

 

       Al treilea și al patrulea pasager cazați în cabine duble beneficiază de tarife reduse (cu excepția taxelor și HSC)

 

       Copiii (cu vârsta sub 18 ani) cazați împreună cu părinții în aceeași cabină beneficiază de gratuitate (cu excepția taxelor și HSC; pentru copii, HSC este de 42 EUR/copil/călătorie)

 

Politica de rezervări

Pentru un grup mai mic de 16 persoane, croaziera se anulează.

Condiții de plată:

·        40% avans la rezervarea pachetului de croazieră + diferența de 60% achitată cu 65 de zile înainte de plecare

·        100% (integral) dacă rezervarea pachetului de croazieră se face cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare

Penalizare în caz de anulare a rezervării:

·        40% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu până la 65 de zile înainte de plecare

·        100% din prețul pachetului de croazieră dacă anularea se face cu mai puțin de 65 zile înainte de plecare

ATENȚIE!

Modificările de nume, cât și corectarea numelor într-o rezervare, nu sunt permise. Orice schimbare semnifică anularea rezervării cu plata penalităților aferente de către titularul rezervării.

Datele de pașaport pe care trebuie să le completați atunci când faceți rezervarea sunt obligatorii și trebuie să fie cele reale. Aceeași regulă se aplică și pentru datele de naștere.

 

DE RETINUT:

Pentru condițiile de călătorie în Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Qatar consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe, accesând link-ul de mai jos:

https://www.mae.ro/travel-conditions/3693#793

https://www.mae.ro/travel-conditions/25187

https://www.mae.ro/travel-conditions/3737

·        Pașaportul trebuie sa fie valabil încă cel puțin 6 luni de la momentul întoarcerii în țară. NU se va călători cu pașaport temporar. Vă rugăm să vă asigurați că pașaportul nu este deteriorat

·        Nu există posibilitatea de partaj

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

·        Prezentarea la aeroport se va face cu minimum 2 ore înainte de zbor

·        Prestige Tours nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora

·        Cazarea și eliberarea camerelor se vor supune regulilor hoteliere de la bordul navei

·        Distribuirea camerelor se va face de către recepția navei. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva direct la recepție și se va face în funcție de disponibilitatea în momentul check-in-ului

·        Dacă, din motive ce nu țin de Prestige Tours, cabina va fi schimbată, înlocuirea se va face cu o alta similară și din aceeași categorie

·        În situațiile de forță majoră sau caz fortuit (întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor/porturilor, schimbarea aeroporturilor, etc.) Prestige Tours va depune toate eforturile pentru a depăși situațiile ivite. Prestige Tours nu va fi răspunzătoare pentru suportarea cheltuielilor suplimentare aferente ivite în urma acestor situații

·        Prestige Tours nu își asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

·        Doar ghizii locali au dreptul să ofere explicații în interiorul punctelor turistice, conform legilor internaționale

·        Excursiile opționale de la țărm se pot organiza de către MSC Cruise, iar sumele aferente se achită la sediul Prestige Tours sau la biroul de pe MSC Virtuosa

·        Prestige Tours nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau pentru pierderea obiectelor personale. Plângerile de acest gen se vor face în aeroport și la compania aeriană

·        Turistul nu poate avea nicio pretenție privind rambursarea sau despăgubirea în cazul întârzierii sau renunțării  la programul stabilit

·        Prestige Tours nu suportă costurile suplimentare datorate cauzelor naturale

·        Copiii minori pot călători doar însoțiți de ambii părinți SAU însoțiți de un părinte care are acordul notarial sau încredințarea prin hotărâre judecătorească definitivă sau certificat de deces al părintelui care nu călătorește SAU însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Însoțitorii minorului sunt obligați sa aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

·        Minorii, cu sau fără carte de identitate emisă, au nevoie de pașaport individual

·        Prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice»

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!