Croaziere Caraibe

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

Experiență all-inclusive
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

Diversitatea destinațiilor
Diversitatea destinațiilor

O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

Activități variate
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră în Caraibe? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Caraibe

Navigând pe apele sclipitoare ale Mării Caraibelor, MSC Cruises oferă o experiență de neuitat pentru călători. La bordul vasului luxos, pasagerii sunt răsfățați cu servicii de top, de la suite elegante cu balcoane panoramice, până la restaurante gourmet ce oferă preparate internaționale și specialități locale.

Zilele la bord pot fi petrecute relaxându-te la piscină, participând la diverse activități organizate sau bucurându-te de spectacole de calibru mondial. De asemenea, spa-ul oferă tratamente care transformă croaziera într-o oază de liniște și reînnoire.

O croazieră în Caraibe cu MSC Cruises este și o călătorie către insule exotice. Fiecare oprire aduce cu sine plaje cu nisip fin, ape turcoaz și oportunități de explorare a culturilor locale. De la scufundările în recifele de corali, la dansuri locale sau degustări de rom, fiecare destinație este o promisiune a aventurii și descoperirii.

Încheindu-ți zilele sub cerul stelat al Caraibelor, vei realiza că această croazieră nu este doar o escapadă din rutină, ci o călătorie în inima unei lumi pline de farmec.

Excursii optionale Caraibe

Explorarea Mayanului

detalii

Explorarea Mayanului

Vizitează siturile arheologice precum Tulum sau Chichen Itza din Mexic. Aceste ruine oferă o imagine asupra marelui imperiu Mayan și sunt înconjurat de peisaje naturale uimitoare.

Snorkeling în Belize Barrier Reef

detalii

Snorkeling în Belize Barrier Reef
Nassau, Bahamas

detalii

Nassau, Bahamas

Experiența de a fi "pirat pentru o zi", explorând istoria bogată a pirateriei din Bahamas și navigând pe mări cu un vas tematic.

Pădurea Națională El Yunque din Puerto Rico

detalii

Pădurea Națională El Yunque din Puerto Rico

Este singura pădure tropicală din Sistemul Forestier Național al SUA. Puteți face drumeții, admira cascadele și descoperi flora și fauna unică.

Turul mirodeniilor și plantațiilor în Grenada

detalii

Turul mirodeniilor și plantațiilor în Grenada

Insula este cunoscută ca "Insula Mirodeniilor", iar un tur aici vă va familiariza cu producția de nucșoară, cacao și alte mirodenii.

Piti și Gros Piton

detalii

Piti și Gros Piton

O oportunitate de a vedea fenomene naturale interesante și de a se bucura de peisajele montane uimitoare ale insulei.

Barbados

detalii

Barbados

Multe excursii opționale oferă posibilitatea de a naviga pe apele cristaline și de a interacționa cu broaștele țestoase în habitatul lor natural.

Cartagena din Columbia

detalii

Cartagena din Columbia

Un oraș plin de istorie, cu arhitectură colonială impresionantă, forturi, muzee și piețe animate.