Croaziere Asia

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

 <b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor

O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră in Asia? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere Asia

Explorează farmecul excepțional al unei croaziere în Asia cu MSC Cruises! Bucură-te de luxul modern și de serviciile de top ale navelor MSC, care te vor purta într-o călătorie fascinantă prin destinații unice precum Singapore și Hong Kong.

La bordul unei nave MSC, ai acces la o varietate de opțiuni de divertisment, de la spectacole captivante la spații de relaxare luxoase și restaurante cu bucate rafinate. Străbate apele pitorești ale Asiei, oferindu-ți oportunitatea de a explora atracții notabile precum Gardens by the Bay și Templul Tin Hau, precum și de a te bucura de aventuri autentice în culturile locale. Cu servicii de înaltă calitate și destinații de neuitat, o croazieră MSC în Asia este alegerea perfectă pentru o escapadă extraordinară!

În plus, te invităm să participi la experiențe culinare de excepție în restaurantele rafinate de la bordul navelor MSC, unde vei gusta deliciile locale și internaționale într-un cadru elegant. Cu MSC Cruises, fiecare moment devine o poveste de călătorie, iar Asia devine destinația ta preferată pentru o vacanță memorabilă. Alege să te alături nouă și să descoperi frumusețea și rafinamentul acestei regiuni unice!

Excursii opționale Golful Persic

Insula Sentosa, Singapore

details

Insula Sentosa, Singapore

Descoperă plajele spectaculoase, parcurile tematice și atracțiile culturale ale celei mai populare insule din Singapore.

Hong Kong

details

Hong Kong

Explorează agitația urbană, templele antice și districtul financiar din Hong Kong, descoperind istoria și cultura vibrantă a acestui oraș.

Chao Phraya, Bangkok

details

Chao Phraya, Bangkok

Bucură-te de o croazieră relaxantă pe fluviul Chao Phraya, trecând pe lângă templele budiste și palatele regale ale Bangkokului, pentru a admira frumusețea peisajului urban și istoric al orașului.

Halong Bay, Vietnam

details

Halong Bay, Vietnam

Explorează peisajele spectaculoase ale Halong Bay, navigând printre stâncile calcaroase și insulele acoperite de vegetație luxuriantă, și bucurându-te de o experiență naturală remarcabilă.

Borobudur, Indonesia

details

Borobudur, Indonesia

Vizitează cel mai mare templu budist din lume și unul dintre cele mai importante situri istorice din Asia de Sud-Est, pentru a te închina și a te minuna de arhitectura și istoria sa impresionantă.

Phuket, Thailanda

details

Phuket, Thailanda

Experimentează aventura unei plimbări cu elefantul prin jungla luxuriantă din Phuket, savurând frumusețea naturii și interacțiunea cu aceste creaturi majestuoase.

Grădinile Botanice Singapore

details

Grădinile Botanice Singapore

Înconjoară-te de frumusețea naturală și exotismul plantelor rare din întreaga lume în celebrele Grădini Botanice din Singapore, o oază de verdeață și liniște în mijlocul agitației urbane.

Bangkok, Thailanda

details

Bangkok, Thailanda

Explorează deliciile gastronomice ale Bangkokului într-un tur culinar prin piețele de noapte, degustând specialități locale și experimentând aromele autentice ale bucătăriei thailandeze.