20px
Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Alege un City Break în Londra Bucură-te de regalitatea orașului
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Exotic beach

City Break la Londra

Londra, inima Regatului Unit, este un oraș cosmopolit unde tradiția se îmbină cu modernitatea într-un mod unic. Într-un scurt city break, vizitatorii pot admira bijuterii istorice precum Turnul Londrei și Palatul Westminster, dar și să traverseze Tamisa pe Podul Tower sau pe Millennium Bridge. Pasiunea pentru artă este satisfăcută de muzee de top ca Tate Modern și British Museum, în timp ce iubitorii de shopping se pot delecta pe străzile Oxford și Regent. Cu o panoramă de neuitat de pe London Eye și o scenă teatrală inegalabilă în West End, Londra este o destinație care fascinează și surprinde la fiecare vizită.

 

 

Îți dorești un city break în Londra? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


City Break în Inima Regatului Unit: Londra

Orice vizitator care pășește pe tărâmul Londrei va fi instantaneu captivat de farmecul și energia sa unică. Oraș cu o istorie bogată și o cultură eclectică, Londra împletește cu măiestrie trecutul cu prezentul, transformând fiecare colț de stradă într-o poveste care așteaptă să fie descoperită.

Istoria Londrei: De la Londinium la Megalopolis

Fondată de romani în jurul anului 43 d.Hr. sub numele de Londinium, Londra a crescut de-a lungul secolelor pentru a deveni unul dintre cele mai influente orașe din lume. A fost centrul Imperiului Britanic și a jucat un rol esențial în evenimente globale precum Revoluția Industrială, ambele Războaie Mondiale și evoluția muzicală și artistică a secolului al XX-lea.

Atracții Turistice de Neratat Intr-un CityBreak La Londra

 • Big Ben și Palatul Westminster: Simboluri iconice ale orașului, acestea sunt adesea primele oprirei pe lista oricărui turist.
 • Turnul Londrei: Cu o istorie de peste 1.000 de ani, acest castel medieval a funcționat ca palat regal, închisoare și casă a monedei.
 • London Eye: O roată gigantică de observație, oferind vederi panoramice asupra orașului.
 • Muzeul Britanic: Aici puteți vedea artefacte de la Rosetta Stone la mumii egiptene, toate într-un singur loc.
 • Palatul Buckingham: Reședința oficială a monarhului britanic, unde în fiecare dimineață are loc faimoasa schimbare a gărzii.

Activități Memorabile în Inima Londrei

 • Plimbări pe Tamisa: Călătoriți pe râu cu una dintre croazierele disponibile, sau aventurați-vă pe Millennium Bridge sau Tower Bridge pentru vederi spectaculoase.
 • Tururi tematice: Descoperiți povești și legende prin tururi dedicate, cum ar fi cele cu tematică "Jack Spintecătorul" sau tururile literare.
 • Teatre și spectacole: Vizitați West End-ul pentru unele dintre cele mai bune spectacole de teatru din lume.
 • Shopping pe Oxford Street și Covent Garden: Cumpărături de lux sau suveniruri, aceste zone oferă o experiență de shopping inegalabilă.

Delicatese Britanice: Bucătăria Londoneză

 • Fish and Chips: Un clasic britanic, pește prăjit servit cu cartofi prăjiți și de multe ori cu mazăre piure.
 • Pie and Mash: Plăcintă tradițională cu carne și cartofi piure.
 • Afternoon Tea: O tradiție britanică, constând din sandvișuri delicate, prăjituri și bineînțeles, ceai.
 • Pudding Yorkshire: Un aperitiv sau o garnitură servită adesea cu carne de vită prăjită și sos.

Când să Vizitezi Londra

Londra este atrăgătoare în orice anotimp. Cu toate acestea, primăvara (martie-mai) și vara (iunie-august) sunt cele mai populare perioade, oferind temperaturi plăcute și numeroase evenimente în aer liber. Toamna (septembrie-noiembrie) are un farmec aparte, cu frunzele colorate și vremea răcoroasă. Iarna (decembrie-februarie), deși mai rece, îmbracă Londra în straie festive, cu piețe de Crăciun și patinaj pe gheață.

Londra, cu spiritul său indomabil și amestecul vibrante de culturi, istorie și modernitate, rămâne o destinație de top pentru călători din întreaga lume. O aventură în această metropolă promite să fie plină de descoperiri, fascinații și amintiri care vor dăinui mult timp după ce veți părăsi străzile sale aglomerate. Un city break în Londra este mai mult decât o simplă vacanță; este o imersiune în inima unei lumi care nu încetează să uimească.