Croaziere America de Sud

Descoperă croazierele - o vacanță inedită pe un hotel plutior

<b>Experiență all-inclusive</b>
Experiență all-inclusive

Majoritatea croazierelor oferă pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă că mâncarea, cazarea și majoritatea activităților sunt incluse în preț. Asta ajută la reducerea costurilor neașteptate și facilitează bugetarea vacanței.

<b>Diversitatea destinațiilor</b>
Diversitatea destinațiilor
O navă de croazieră îți permite să vizitezi mai multe destinații într-o singură călătorie, fără a fi nevoie să împachetezi și să despachetezi de mai multe ori.

 

<b>Activități variate</b>
Activități variate

Croazierele oferă o gamă largă de activități la bord, de la spectacole și demonstrații live, la piscine, spa-uri, săli de sport, cursuri și ateliere. Acest lucru asigură divertisment pentru toate vârstele și interesele.

Îți dorești o croazieră în America de Sud? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!


Croaziere America de Sud

Pasiunea pentru călătorii și descoperirea comorilor Americii de Sud devine realitate cu MSC Cruises. Pe platforma noastră, veți găsi cele mai atrăgătoare oferte de croaziere, toate sub semnătura prestigioasă a MSC Cruises - liderul croazierelor de lux în America de Sud. 

Ce oferă MSC Cruises prin intermediul Prestige Tours?
 
  • Itinerarii Excepționale: Navighează de-a lungul coastelor superbe ale Americii de Sud.  

  • Nave de Clasă Mondială: La bordul navelor MSC Cruises, veți experimenta luxul autentic, designul sofisticat și o gamă largă de facilități moderne - de la spa-uri relaxante la restaurante gourmet.

  • Experiențe Culturale Profunde: Imersați-vă în cultura, istoria și gastronomia locală cu excursiile noastre atent organizate. Fiecare oprire este o ocazie de a explora și de a învăța.

  • Echipaj Profesionist: Personalul MSC Cruises este antrenat să ofere servicii de înaltă clasă, asigurându-se că fiecare moment al călătoriei dvs. este memorabil.

  • Consultanti de turism profesionisti: Procesul de rezervare nu a fost niciodată mai ușor. Specialistii nostri vo vor consilia in alegerea itinerariul perfect, a cabinei ideale, astfel incat sa va bucurati de o vacanta de neuitat.

Lasă-te sedus de magia oceanului Atlantic și bucură-te de o călătorie inegalabilă cu MSC Cruises. Alătură-te comunității noastre de călători și lasă MSC Cruises să te ghideze către destinațiile tale preferate!

Croaziere America de Sud

Vizitarea Machu Picchu, Peru

detalii

Vizitarea Machu Picchu, Peru

Explorează ruinele misterioase ale acestui oraș antic Inca, situat pe vârfurile munților Andini, pentru o experiență culturală și istorică de neuitat.

Navigarea pe Rio Amazonas

detalii

Navigarea pe Rio Amazonas

Descoperă biodiversitatea bogată și peisajele exotice ale celui mai mare râu din lume, întâlnind fauna sălbatică unică și comunitățile locale.

Explorarea Cariocas în Rio de Janeiro, Brazilia

detalii

Explorarea Cariocas în Rio de Janeiro, Brazilia

Vizitează celebrele plaje, precum Copacabana și Ipanema, urcă pe Muntele Sugarloaf sau vizitează statuia impresionantă a lui Cristos Mântuitorul.

Degustare de vinuri în Valea Colchagua, Chile

detalii

Degustare de vinuri în Valea Colchagua, Chile

Bucură-te de unele dintre cele mai bune vinuri din lume, vizitând podgoriile pitorești și degustând selecții variate de vinuri locale.

Explorarea Deșertului Atacama, Chile

detalii

Explorarea Deșertului Atacama, Chile

Vizitează cel mai uscat deșert din lume, admirând peisajele lunare, gheizerele sâsâitoare și lagunele sărate.

Vizită în Buenos Aires, Argentina

detalii

Vizită în Buenos Aires, Argentina

Descoperă capitala culturală a Argentinei, cu arhitectura sa europeană, cartierele vibrante și show-urile pasionale de tango.

Trekking în Parcul Național Torres del Paine, Chile

detalii

Trekking în Parcul Național Torres del Paine, Chile

Aventură-te într-una dintre cele mai frumoase zone sălbatice din lume, cu munți dramatice, ghețari și lacuri turcoaz.

Călătoria pe Insula Galápagos, Ecuador

detalii

Călătoria pe Insula Galápagos, Ecuador

Întâlnește faună endemică unică, precum țestoasele gigantice și iguanele marine, în acest arhipelag unde Charles Darwin a conceput teoria evoluției.